Hlavní obsah

Nová pláž v Dubaji láká na obří trampolínu, bude tam i akvapark

Novinky, jky

Dubaj je jednou z nejmódnějších turistických lokalit na světě. Jezdí tam však nejen celebrity, ale i rodiny s dětmi. Láká je především kombinace futuristických budov, dětské zábavní parky, ale také příjemné teplo. A aby turisté nemuseli odjíždět za pohodovou pláží do okolních emirátů, vybudovali přímo v Dubaji novou o délce 2,5 kilometru. Nese název La Mer.

Foto: DTCM

La Mer ukrývá i restaurace, bary a obchody.

Článek

Když se do nynějších dnů mluvilo o dubajských plážích, skloňovaly se hlavně názvy Kite Beach u Burj al Arabu a Jumeirah Beach Residence, kterou znáte ze všech těch krásně kýčovitých fotek, které vaši známí kdy z Dubaje zveřejňovali na sociálních sítích. Tato pláž totiž doslova pulzuje a neopakovatelné panorama pláže s mrakodrapy asi nikdy nepřestane fascinovat.

Foto: DTCM

Komplex pláže La Mer v noci

Pláž La Mer je nováčkem, na kterém budou nejen desítky barů či restaurací, ale i mnoho možností rodinné zábavy. Vzniknout zde totiž má akvapark a kino. Ti aktivnější se pak mohou vyřádit na hřišti Hawa Hawa, na kterém se nachází i obří nafukovací trampolína v japonském stylu.

Foto: La Mer Dubai

Trampolínový svět Hawa Hawa

Z centra Dubaje se lidé na pláž dostanou zhruba během 15 minut jízdy autem. Nový 2,5kilometrový plážový resort vzniknul mezi umělými ostrovy Pearl Jumeria a Jumeira Bay.

V budoucnu by zde měla vyrůst ještě i rezidenční čtvrť a hotel. Pláž vstoupila do provozu poprvé tuto zimní sezónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám