Hlavní obsah

Nejluxusnější hotely světa nejsou vždy ty nejdražší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestovatelský server tripadvisor.com opět vyhodnotil nejlepší hotely pro nadcházející rok. Kromě nejluxusnějších hotelů se vyhodnocovaly také nejromantičtější, nejlepší nabídky či ideální hotely pro rodiny s dětmi. V některých kategoriích se velmi dobře umístila i česká ubytovací zařízení.

Článek

V hlavní kategorii "100 nejluxusnějších hotelů" zvítězil kostarický hotel Los Altos De Eros v Tamarindu. Hotel pojme maximálně deset lidí a péče, kterou klientům nabízí, prý nemá ve světě obdoby. Pozitivní je, že vás pobyt zde nezruinuje, za noc dáte něco mezi 7000 - 11 000 korunami.

Druhý skončil thajský Layana Resort and Spa v destinaci Ko Lanta a bronzový se umístil The Ritz-Carlton Berlin v Německu. Výbornou pátou příčku obsadil pražský hotel Le Palais. Hodnocení těchto hotelů naleznete na českém serveru VIPmag.

V oblasti skrytých hotelových skvostů si Česká republika díky hotelu U Zlaté Studně (Golden Well) připsala cenné vítězství. Těstně pod českým šperkem skončilo zařízení Anastasis Apartments na řeckém ostrově Santorini a třetí příčku si odnesl hotel SeaCoast Inn v americkém Hyannis.

Nejlepšími rodinnými hotely jednoznačně disponuje Španělsko. Tím údajně nejkvalitnějším je Protur Bonaire Aparthotel na Mallorce a následují ho další dva španělské hotely Blanc Palace Aparthotel a Hotel Marina Delfin Verde.

Romantika na Mauriciu

Jestliže hledáte nefalšovanou romantiku, tak budete zřejmě nadšeni z hotelu Legends Hotel nedaleko vesnice Grand Gaube na Mauriciu. Zdejší západy slunce prý nemají ve světě konkurenci. Druhou příčku obsadila Excellence Riviera Cancun v mexickém Puerto Morelos a třetí místo si přivlastnil hotel Etu Moana v Aitutaki na Cookových ostrovech.

Pokud se poohlížíte po kvalitě za rozumnou cenu, tak vás možná zaujme sekce "Nejvýhodnější nabídky", ve které zvítězil americký SeaCoast Inn v Hyannis. Druhá příčka ovšem opět připadla ČR, když se na ní umístila pražská Arcadia Residence. Tu poté na třetí příčce následovala Posada Luna del Sur v mexickém městě Tulum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám