Hlavní obsah

Maledivy se nově pyšní největšími vodními vilami na světě

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maledivské vodní bungalovy jsou nesporným symbolem exotického ostrovního národa. Teď se jeden z luxusních resortů může pyšnit těmi údajně největšími vilami situovanými nad hladinou moře na světě. Rozlohou však jejich jedinečnost nekončí, lákadlem je třeba prosklená podlaha, která umožňuje pozorování ryb a živočichů, píše server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Vizualizace jedné z vodních vil

Článek

Osm luxusních vil se otevřelo jako součást resortu Soneva Fushi. Ty větší disponuji dvěma ložnicemi a mají rozlohu 856 metrů čtverečních. Podle serveru CNN jde o největší vodní vily v této konfiguraci, které jsou na světě k dispozici.

Příbytky umístěné tradičně nad mořskou hladinou se pyšní i množstvím dalších luxusních vymožeností. Například dřevěnou verandou s vlastním bazénem, v případě, že by oceán nestačil, otevřenou střechou pro pozorování hvězd či skluzavkou, která vede z terasy přímo do moře.

Resort se nachází na soukromém ostrově, což může být lákadlem zejména pro turisty, kteří se chtějí v dobách pandemie vyhnout davům lidí. Maledivy jsou navíc turistům ze všech koutů světa běžně přístupné, během pobytu ale musejí setrvat na jediném ostrově.

Server CNN poznamenává, že resort Soneva Fushi je také domovem největšího venkovního kina v Indickém oceánu.

Bodíky sbíráte? Maledivy chtějí turisty nalákat na věrnostní program

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám