Hlavní obsah

Hrad Kost ovládne Čarodějnický kongres

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kost (Jičínsko)

Vyznavači magie, tajemna, astrologie či léčitelství se připravují na šestý Čarodějnický kongres, který se uskuteční ve dnech 25. až 26. července v areálu hradu Kost na Jičínsku. Akce se zúčastní tuzemští i zahraniční léčitelé, numerologové, věštci, kteří návštěvníků nabídnout pomoc při řešení zdravotních, partnerských i dalších problémů.

Foto: Profimedia.cz

Hrad Kost

Článek

Během programu se po dlouhé době na veřejnosti představí jasnovidec a kartoman Slávo Heřmánek, připraveny budou také kouzelnické show, hudební a divadelní představení. Pro příznivce okultních věd budou přichystány také přednášky, například o léčení pomocí pijavic či o takzvaném rekonektivním léčení. Součástí kongresu bude prodej knih, léčivých obrazů a kamenů či věcí pro zdraví a čarování.

Tradiční kongres navštěvují desítky léčitelů i astrologů

Čarodějnický kongres na Kosti každoročně naláká několik tisícovek návštěvníků. Například minulý rok se akce zúčastnily na čtyři desítky léčitelů, astrologů a odborníků, kteří lidem četli z ruky či z kávové sedliny.

Hrad Kost, který je považován za jeden z nejzachovalejších gotických hradů v Čechách, vznikl po roce 1371. Hrad, vyrůstající ze země vprostřed malebného Českého ráje, vypadá prakticky stejně už půl tisíciletí. Rekonstrukce probíhala v 50. letech 20. století a zachovala celému objektu dobovou atmosféru. Dominantou hradu je pětipatrová Bílá věž, nárožím obrácená do údolí Plakánek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám