Hlavní obsah

George je těžký notorik a nejraději má griotku

LONDÝN

Pat Traceyová z britského Walefieldu ví, co to je žít s alkoholikem. Oproti jiným stejně postiženým ženám si z toho ale nemusí dělat příliš těžkou hlavu. Sameček andulky George, který nepohrdne vínem ani světlým ležákem a úplně nejradši ze všeho má griotku, na své paní totiž rozhodně nepáchá násilí.

Foto: Jana Bečková

Turistické značky

Článek

George je na lepkavém sladkém alkoholu tak závislý, že si do něj klidně namočí celou hlavu a pak vypadá jako nový živočišný druh - andulka rudočelá, píše zpravodajský server Ananova.

"Moc rád s námi snídá, takže my si dáme čaj a jemu nalijeme griotku," říká paní Traceyová. "Pak chodí upíjet pivo, kdykoli si manžel nalije, ale už pár doušků ho zmůže tak, že celé odpoledne prospí."

"Andulák" si ale potrpí i na víno, a tak kdykoli se ocitne láhev na stole, musejí ho páníčkové vyndat z klece, kterou by jinak otočil vzhůru nohama. "To pak pochoduje kolem po stole, upíjí víno, kleje a předvádí nám, jak zvoní telefon," líčí paní Traceyová. "Když se trochu lízne, začne se naparovat jak King Kong, rozhazuje věci kolem a do všeho vráží. Občas je to s ním trochu horor," přiznává.

Reklama

Výběr článků

Načítám