Hlavní obsah

Žena bránila posádce v odletu. Chtěla vyčkat na svou nakupující dceru

Novinky, mšv

Asi 160 cestujících na lince z Bangkoku do Šanghaje neodletělo z letiště včas. Na tom by zřejmě nebylo nic neobvyklého, kdyby důvodem zpoždění nebyla jistá Číňanka, která donutila posádku nechat otevřené dveře letounu. Čekala totiž na svou dceru, která se zapomněla při nakupování, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cestující se podle svědků dohadovala s posádkou a snažila se jí zabránit v zavření dveří a odletu. Podle svědků seděla Číňanka na zemi mezi dveřmi letadla a nástupním můstkem, zatímco se ji stevard snažil přesvědčit, aby vstala. A zatímco se tam dohadovali, zhruba 160 cestujících netrpělivě čekalo, až budou moci konečně vyrazit na cestu do Šanghaje.

Žena tvrdila, že její dcera stále nakupuje na letišti a musí na ni proto počkat. Nízkonákladová společnost Spring Airlines k události uvedla, že cestující byla velmi rozrušená a údajně prý zavolala i letištní policii, aby donutila posádku počkat.

Obě cestující se nakonec rozhodly, že na let nenastoupí, vytvořily nicméně půlhodinové zpoždění. Letadlo kvůli tomu ve svojí cílové destinaci přistálo o více než hodinu později, než bylo původně v plánu.

Podle všeho ženy nestihl žádný trest. Jelikož se ale video incidentu dostalo na internet, navrhli někteří lidé aerolinkám, aby daly obě na černou listinu a neumožnily jim už nikdy se společností letět.

Reklama

Výběr článků

Načítám