Hlavní obsah

Agresivní pasažérku vyhodili z letadla. Naivně se pokusila o návrat

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máloco v letadle naštve tolik jako neukáznění spolucestující. Pasažéři společnosti Jetblue o tom vědí své. Ještě před odletem na lince z amerického Fort Lauderdale do Las Vegas si totiž museli vyslechnout urážky od Valerie Gonzalezové, kterou dopálilo, že sedí vedle malého dítěte. Když byla kvůli svému chování vyvedena, pokoušela se stejně dostat zpět na palubu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Gonzalezová křičela, že nebude sedět vedle dítěte, protože celý den pila. Přesedla si jinam, ale brzy zjistila, že v žádném dalším pasažérovi oporu rozhodně nenajde. Svůj hněv se proto rozhodla ventilovat urážkami, křikem a plivanci. Brzy zakročil personál letadla a ženě řekl, že bude muset vystoupit, což se jí nechtělo. „Nic jsem neudělala, nenechají mě letět,“ říkala Gonzalezová někomu do telefonu.

Když si cestující povšimla, že je natáčena, rozčílila se ještě víc. „Takže vy mě budete natáčet, aby to mohlo být virální, sv*ně? Sednu si teda na svoje místo. Můžete mi políbit... Máma na mě bude zítra pyšná, ale je mi to jedno,“ křičela žena. Ani přesun na správné místo ovšem posádku neobměkčil a Gonzalezová musela vystoupit. „Mějte se, užijte si Vegas!“ hřímala žena.

Na letišti byla zatčena. Ještě předtím se ovšem pokusila dostat zpět do letadla a prý uštědřila ránu pracovníkovi u brány, který se ji pokoušel zastavit. S policií odmítla spolupracovat a musela být z letiště odvezena na vozíku s připoutanýma nohama, aby nikoho nekopla. „Ve čtvrtek 14. února posádka během nástupu do letadla nahlásila rušivého pasažéra. Předali jsme informace příslušným orgánům a cestující jsme donutili opustit letadlo,“ dodala k incidentu společnost Jetblue.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám