Hlavní obsah

Britská společnost nabízí erotické prázdniny pro nudisty i milovníky swingers

Novinky, mšv

Přijet k moři a válet se na pláži už zřejmě mnohým nestačí. Proto představila britská společnost Uniquely Adult nabídku hedonistických prázdnin pro ty, kteří touží po nevšedním prožitku. Nabízí veskrze cesty pro lidi, kteří jsou příznivci nudismu, swingers či všeobecně uvolněné sexuální atmosféry, informoval Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Společnost na svých stránkách konkrétně uvádí, že poskytuje výběr kvalitních a sexuálně stimulujících dovolených, aby uspokojila potřeby cestovatelů, kteří se ve svém volnu chtějí cítit svobodně. Jako cílové destinace jsou k dispozici ostrovy Antigua, Jamajka nebo mexické letovisko Cancún. Zájemci mají na výběr z několika specializovaných balíčků, které škálují, jak moc bude jejich dovolená odvážná.

Takzvaný Entry Level neboli vstupní úroveň například nabízí možnost navštívit resort, v němž si budou moci hosté vybrat, zda budou, či nebudou nosit oblečení. Na plážích i u bazénu se mohou opalovat samozřejmě nazí, stejně tak mohou přijít v rouše Adamově či Evině také na večeři. Jak kancelář Uniquely Adult vtipně poznamenává, neplatí zde dress code, ale undress code.

Balíček Party Time je zaměřen na ty, kdo se rádi chodí bavit, ale nemají problém objevovat svou sexualitu. O krok výše je nabídka nazvaná Wild At Heart, která zahrnuje například mokrou pěnovou party bez oblečení.

Poslední balíček z nabídky No Limits neboli bez limitů už otevřeně deklaruje, že je ideální pro ty, kteří mají rádi swingers party. Užívat si mohou lidé ve specializovaných „hernách“ nebo i ve vířivkách. Nabídka je prý vhodná pro páry i singles.

Zaplnila se díra na trhu

„Spustili jsme tuhle službu, protože jsme zaregistrovali masivní díru na trhu pro sexy dospělé cestovatele, což zahrnuje — leč ne nutně — také nudismus a swingers. Ta myšlenka mě napadla už před pěti lety, ale myslím, že tehdy na to nebyl ještě trh připravený,“ tvrdí ředitel společnosti John Lombari.

Dodává, že za vznik služby může i nárůst zájmu o televizní pořadu typu Love Island, což je reality show, kde se lidé seznamují na ostrově v izolaci. Chtěl proto dovolenou, kde nebude problém pořádat večírek do tří hodin ráno, jenž bude zahrnovat třeba i koupání bez oblečení.

„Možnost jít nahoře bez, úplně bez oblečení nebo navštívit nějaký hotel s uvolněnou atmosférou se ukázala být velmi populární, i když někdo může namítnout, že by se toho nikdy nezúčastnil. Spousta klientů mi už řekla, jak sexy jejich partneři vypadali, když se nazí opalovali na lehátku. A to byli předtím zralí na manželskou poradnu,“ tvrdí Lombari.

Neobvyklé dovolené mají v ceně zahrnuté letenky, přesuny do hotelů a samozřejmě i ubytování v nich. „Nepotřebuje být starý nebo mladý. Stačí otevřená mysl a touha zkusit něco úplně odlišného, což vyžaduje jen to, že se budete cítit sexy a svobodní,“ uzavřel ředitel cestovky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám