Hlavní obsah

Na římském letišti kradli zaměstnanci cenné předměty ze zavazadel

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký skandál cloumá římským letištěm Fiumicino. Policie začala řešit četné stížnosti cestujících, že se jim ze zavazadel ztrácely cenné předměty. A vyšetřování velmi rychle odhalilo, že se dva zaměstnanci obohacovali nelegálním způsobem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pracovníci letiště Fiumicino v Římě vykrádali cestujícím zavazadlaVideo: Reuters

 
Článek

Italská policie zveřejnila v sobotu 29. července video, které je součástí vyšetřování na základě četných stížností pasažérů. Těm se ztrácely cenné věci ze zavazadel, zejména pak mobilní telefony a tablety.

Policisté uvedli, že bylo nahlášeno vysoké množství krádeží, na jejichž základě spustili vyšetřování. Od letiště si nechali poskytnout záznamy bezpečnostních kamer a po zhlédnutí záběrů z oddělení ztracených zavazadel měli jasno.

Muži zákona z videozáznamů velmi rychle dokázali identifikovat dva zaměstnance, kteří ze zavazadel kradli často drahé předměty. Policie provedla prohlídku v domácnostech těchto dvou zaměstnanců letiště a našla velké množství odcizených předmětů.

Další vyšetřování by pak mělo ukázat, zda do tohoto procesu nebyli zapojeni i další zaměstnanci letiště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám