Hlavní obsah

Luxusní obydlí ve stylu pobřežní hlídky nabízí noc za zvuků příboje

Novinky, mšv

Probouzet se za zvuků mořského příboje je ideální dovolenkovou představou mnohých lidí. A co teprve, když se otevřou dveře z pokoje a vlny šplouchají hned za nimi. Přespání v luxusně zařízené boudičce pobřežní hlídky umožní turistická kancelář z izraelského Tel Avivu celkem 15 párům, které zabodují ve fotografické soutěži. Ta má mimo jiné propagovat druhé největší město v zemi jako ideální destinaci pro zimní oraz.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Budka pobřežní stráže v Tel Avivu nabízí luxusní ubytování přímo na plážiVideo: Reuters

 
Článek

Prvními, kdo měl možnost si připadat trochu jako postavy z amerického seriálu Baywatch byla dvojice německých blogerek. Ačkoli neobvyklých hotelů existuje po světě už mnoho, turistická kancelář Tel Avivu věří, že ještě žádný nebyl v příbytku pobřežní hlídky. Uvnitř hosté naleznou designový nábytek, velkou vanu, zajištěn je také komfortní pokojový servis, ale nocležníky uchvátí především výhled přímo na moře.

„Strávit noc v příbytku bylo vážně moc příjemné, nejvíc mě zaujala asi celková atmosféra, design,“ řekla pro Reuters jedna ze dvou blogerek Izabella Meczykowska. Podle ředitele telavivského turismu Eytana Schwartze kombinuje koncept dvě hlavní přednosti, které mohou návštěvníci ve městě nalézt — pláž a neuvěřitelně příjemnou městskou atmosféru a kulturu.

Ideální destinace

Projekt si klade za cíl především přitáhnout pozornost Evropanů, pro které má být Tel Aviv ideální přímořskou destinací, ideální k odpočinku od zimy. Podstatou soutěže, která může šťastlivcům přinést i vítězství, je, že se vyfotí na pláži s cedulí obsahující hashtag TakeMe2TelAviv neboli Vezmi mě do Tel Avivu. Soutěž je provozována skrze jeden hotelový vyhledávač.

Foto: Profimedia.cz

Tel Aviv návštěvníky zaujme příjemnou městskou atmosférou.

Tel Aviv je druhé největší město země. Většina států ho uznává jako hlavní, jelikož zde sídlí řada velvyslanectví, ačkoli sami Izraelci považují za hlavní město Jeruzalém. Část Tel Avivu je od roku 2003 zapsána na seznamu kulturního dědictví UNESCO.

Reklama

Výběr článků

Načítám