Hlavní obsah

Průhledný hotel uprostřed francouzských lesů nabízí luxus pod hvězdami

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Noc pod zářivou hvězdnou oblohou si už nemusíte užívat pouze se spacákem pod hlavou. Ve Francii je pro dobrodružné povahy otevřen „bublinový” hotel. Skrz průhledné stěny jeho luxusních pokojů mají hosté neomezený výhled do okolní malebné přírody a na otevřené hvězdné nebe. Nekonvenční hotelový komplex nabízí únik před světem a návštěvníkům zaručuje naprosté soukromí.

Foto: Profimedia.cz

Noc pod hvězdnou oblohou, přesto v naprostém pohodlí...

Článek

Hotelový komplex Attrap'Reves vypadá jako z pohádkového snu. Jeho hosté si v objetí přírody užívají překrásný výhled na noční oblohu, nemusí se ale přitom nutně vzdát moderního pohodlí.

Nevšední koncept vytvořila před více jak sedmi lety rodina majitelky Murielle Giovansili. Každý bublinový stan je vyrobený z recyklovaného materiálu, může v sobě ubytovat dva hosty a nijak závažně nezatěžuje přírodu.

Hotel nabízí celkem pět pokojů zařízených v různých stylech, jeho personál je ale připraven vyhovět každému speciálnímu přání. Bubliny jsou neustále dofukovány a zásobeny čerstvým vzduchem. Hosté také v každém pokoji mohou použít teleskop, se kterým v noci mohou obdivovat hvězdnou oblohu.

Noc strávená v téhle bublině vám rozhodně nebude připomínat kempování ve stanu, kdy jste se potili do spacáku a měli strach z všudypřítomného hmyzu. Attrap'Reves si zakládá na perfektním komfortu — podle toho se také pohybuje jeho ceník. Za jednu noc zde totiž zaplatíte více jak 100 eur, tedy přes 2600 korun.

Attrap'Reves leží jen deset kilometrů na východ od Marseille u obce Allauch a do svých originálních pokojů láká návštěvníky z celého světa. V bublinách se navíc nebudete trápit kvůli špatnému počasí, jak tomu bývá při kempování ve stanech — hotel je totiž návštěvníkům otevřený celoročně.

Reklama

Výběr článků

Načítám