Hlavní obsah

Dětem vstup zakázán. Mallorca láká do vodního parku pro dospělé

Novinky, fis

Milujete letní řádění ve vodě a chtěli byste si ho užít bez cupitajících dětí kolem? Na španělském ostrově Mallorca existuje vodní park výhradně pro dospělé. A vězte, že tomu odpovídá styl zábavy.

BEZ KOMENTÁŘE: Mallorský vodní park pro dospěléVideo: BH Mallorca Hotel

 
Článek

Vodní park Twisted u hotelu BH Mallorca v Magalufu je prvním svého druhu na světě. Žádnému z tamních návštěvníků není méně než 18 let. Podle toho je také sestavena náplň programu.

Areál, který cílí zejména na mladé dospěláky toužící po divoké zábavě, nabízí během léta živá hudební vystoupení, včetně velkolepého festivalu Stage. Ten se pyšní interprety, jako jsou například světoznámí dýdžejové David Guetta či Skrillex.

K vodním radovánkám je návštěvníkům parku k dispozici bazén s vlnobitím nebo také devět skluzavek a toboganů. Otočka o 360 stupňů nebo jízda rychlostí 60 kilometrů za hodinu jistě rozproudí adrenalin v krvi. Z atrakcí si ale vyberou i ti, kteří po extrémních zážitcích zas tolik neprahnou.

Kdo chce bazény vyměnit za moře, což lze na Mallorce vřele doporučit, může se osvěžit u plážového baru ve stylu Ibizy, nedalekého ostrova proslulého bujarým nočním životem.

Mladým hostům je také přizpůsobeno vybavení a výzdoba hotelových pokojů. Zařízeny jsou v moderním stylu, služby, jako třeba bezplatné wi-fi připojení, jsou k dispozici v celém areálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám