Hlavní obsah

Dřevěný ostrůvek v tichomořském ráji kombinuje divokou zábavu a odpočinek

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z velkých hotelových komplexů jistě znáte plážové bary. Posezení s výhledem na moře a modrou oblohu bez jediného mráčku je znásobeno pohodou. Co teprve, když je bar přímo na vodní hladině jako například na Fidži.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Plovoucí bar na Fidži připomíná ráj na zemiVideo: Reuters

 
Článek

Doplavat či doplout na lodi musejí za občerstvením návštěvníci dvoupatrového baru Cloud 9 u souostroví Mamanuca v Pacifiku. Podnik trčí přímo z tyrkysové hladiny oceánu, díky čemuž nabízí unikátní cestovatelský zážitek i nebývale klidný odpočinek.

Foto: Profimedia.cz

Koupání a opalování v pohodlí baru a restaurace Cloud 9

Hosté mají možnost se osvěžit rozličnými drinky nebo také ochutnat některý ze zdejších pokrmů. Cloud 9 se specializuje hlavně na italskou kuchyni. V každém případě nejlepší osvěžení najdou návštěvníci ve vodě. Mnoho z nich možnost kdykoliv se smočit a zároveň se příliš nevzdalovat od občerstvení využívá. K nerušené relaxaci pak skvěle poslouží lehátka.

Foto: Profimedia.cz

Cloud 9

V plovoucím baru si přijdou na své i ti, kteří spíš než po odpočinku touží po zábavě. V Cloud 9 pravidelně vystupují DJové a také interpreti tamní hudební scény. Dřevěný ostrůvek s barem pojme překvapivě až 100 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám