Hlavní obsah

Pětihvězdičkový hotel nabízí nebývalý komfort. Ale ne lidem

Novinky, fis

Vskutku originální hotel s pětihvězdičkovou klasifikací a se službami, kterými by nepohrdli ani lidští hosté, otevřeli tento týden v Ayrshire ve Skotsku. Je zaměřen výhradně na psí hosty. Pobyt domácího mazlíčka v tomto zařízení majitele celkem logicky vyjde docela draho.

Foto: Bellslea Hills Pet Hotel and Spa

Hotel má psa i ve znaku

Článek

Hotelové zařízení nazvané Bellslea Hills Pet Hotel and Spa je první svého druhu ve Velké Británii. Nabízí 38 pokojů s víc než komfortním vybavením. Jedny z dveří vedou do výběhu, na zdi je plochá televizní obrazovka a k odpočinku je určena malá postel s měkkým polštářem. Zem vyhřívá podlahové topení.

Foto: Bellslea Hills Pet Hotel and Spa

Psí apartmá s možností výběhu

Možná se ptáte, k čemu je psovi televize? Generální ředitel hotelu Will Aitken to vysvětluje tím, že mnoho páníčků nechává přes den, když jdou pryč, psům zapnutou televizi jako kulisu. A tak o tento zvyk zvíře nepřipraví ani pobyt v hotelu. Navíc je v každé televizi zabudovaná webkamera, díky níž se majitel na svého miláčka může kdykoliv a odkudkoliv podívat.

Foto: Bellslea Hills Pet Hotel and Spa

Bazén ve tvaru kosti a kolem umělý trávník

I sám Aitken je milovníkem psů. Pro britský deník Daily Mail uvedl, že tento hotel splňuje vše, co by pro svého psa chtěl, tedy největší možné pohodlí. To nespočívá jen ve vybavení pokojů. Psí hosté mají k dispozici hřiště, bazén ve tvaru kosti a dokonce i lázně.

Foto: Bellslea Hills Pet Hotel and Spa

Personál se psům věnuje. Mimo jiné na hřišti

V rámci lázeňských procedur může majitel psovi objednat mytí šampóny a kondicionéry rozličných vůní. V nabídce jsou i hypoalergenní. Srst zvířeti následně personál vysuší teplým vzduchem.

Foto: Bellslea Hills Pet Hotel and Spa

O hygienu je také postaráno.

Jestliže někdo potřebuje ubytovat více psů najednou, stačí jen zažádat, aby je zaměstnanci ubytovali na stejný pokoj. Cena za přenocování jednoho čtyřnohého hosta vychází v přepočtu na víc než 1100 Kč, za každého dalšího psa ve stejném pokoji majitel zaplatí 740 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám