Hlavní obsah

Emirates zavedou denní linku na Bali

Letecká společnost Emirates oznámila zavedení denní linky z Dubaje na ostrov Bali v Indonésii. Nejoblíbenější indonéský ostrov se tak stane jejich 148. destinací. Linku spustí ve středu 3. června.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Letadlo společnosti Emirates

Článek

Bali je jednou z lokalit, které lze nazvat rájem na zemi. Pro turisty je atraktivní díky horám i nádherným plážím. Loni tento ostrov navštívilo přes 3,7 miliónu zahraničních turistů.

Aerolinky Spojených arabských emirátů se rozhodly podpořit turistický ruch na Bali zavedením denní linky. Ostrov se tak stane jejich 148. destinací. Spojení mezi Dubají a Bali zajistí Boeing 777-300ER v konfiguraci nabízející dvě cestovní třídy.

„Díky této lince získají zákazníci novou možnost volby. Cesta se tak pro všechny, kdo museli cestou na Bali několikrát přestupovat nebo cestovali z různých měst v Indonésii, stane mnohem pohodlnější a jednodušší,“ uvedl výkonný viceprezident a generální ředitel aerolinek Thierry Antinori.

Ve všech cestovních třídách se pasažéři mohou těšit na palubní zábavní systém ice s více než 2000 kanály. Pasažéři všech letů mají také možnost využít povolené hmotnosti zavazadla ve výši až 30 kg v ekonomické třídě a 40 kg v business třídě.

Reklama

Výběr článků

Načítám