Hlavní obsah

Britské aerolinky natočily vyzývavý klip se studenty Oxfordu

Novinky, fis

Zvučných hlasů a atraktivního zevnějšku skupiny studentů Oxfordu využila britská letecká společnost British Airways. Spolupracovala s nimi na moderní verzi klipu k písni Club Tropicana, kterou původně nazpívalo britské duo Wham! v roce 1983.

BEZ KOMENTÁŘE: Britské aerolinky spolupracovaly s mladíky z OxforduVideo: British Airways

 
Článek

Univerzita v Oxfordu platí za jednu z nejprestižnějších na světě. Evidentně to ale neznamená, že by se její studenti vedle učení neuměli pobavit. Právě parta zdejších studentů, patřících do hudební formace zvané Out of the Blue, nedávno natočila moderní předělávku písně a klipu Club Tropicana, která byla hitem 80. let minulého století.

Video plné neřízené zábavy, odpočinku u bazénu i na pláži má divákovi navodit pohodovou náladu při výběru vlastní dovolené, protože jak uvedla zástupkyně British Airways Claire Bentleyová, někteří Britové aktuálně cítí tlak z toho, že by si měli rezervovat termín letní dovolené a stresují se.

„Chtěli jsme turistům s trochou humoru připomenout, že se jim o všechno postaráme,“ uvedla Bentleyová. Tak asi proto si v klipu můžete všimnout letušek, jak jednomu ze 14 zpěváků nahrazují v parném dni sprchu kropením z konve, nebo jak mladíkům vezou zavazadla. Aerolinky minulý týden začaly video pouštět pasažérům na některých linkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám