Hlavní obsah

Lyžařům na Skalnatém plese v Tatrách pohlídají děti pečovatelky

Novinky, fis

Lyžařské středisko v Tatranské Lomnici začalo nabízet rodinám hlídání dětí. Zatímco rodiče si užijí lyžování, o jejich potomky se v dětském koutku postarají pečovatelky.

Foto: Profimedia.cz

Skalnaté pleso v Tatranské Lomnici

Článek

Do dětského koutku v zábavním centru Kamzíkovo na Skalnatém plese ve výšce 1751 metrů přibyly profesionální pečovatelky, které pohlídají děti od tří let po dobu až čtyř hodin. Děti mají k dispozici hračky, klouzačky, bazény s kuličkami a další zábavu.

Před vstupem do centra je k vidění galerie tatranských zvířat. Zvídavé děti se v ní dozvědí více například o medvědovi, orlovi, lišce, divočákovi nebo vlkovi. Uvnitř centra pak návštěvníci narazí na kamzíka tatranského v životní velikosti. Naleznou informace nejen o něm, ale také o kamzících žijících v Karpatech či Alpách.

Dětské centrum na Skalnatém plese je v průběhu zimní sezóny otevřeno každý den mezi 10:00 a 15:00. Možnost hlídání je od 9:00 do 15:00. Cena za dvouhodinové hlídání vychází v přepočtu na 110 korun.

Reklama

Související články

V Nízkých Tatrách se pohybují opice

Pokud v těchto dnech narazíte v lesích Nízkých Tater na makaky japonské, není to klam. Místnímu chovateli totiž utekli během silvestrovských oslav, když je...

Výběr článků

Načítám