Hlavní obsah

Cestující se při letištní kontrole svlékl donaha

Novinky, fis

Taky vás obtěžují zdlouhavé letištní kontroly, při kterých odložíte, co se dá a stejně vás detekční rám nechce pustit? A tak se musíte zout... Ruský cestující si tuto proceduru snažil ulehčit poněkud svérázným způsobem.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamery na letišti zachytily muže, který se při kontrole svlékl donahaVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Minulý týden se na petrohradském mezinárodním letišti Pulkovo odehrála bizarní scéna. Ruský cestující, podle některých zdrojů IT pracovník, si při bezpečnostní kontrole sundal nejen pásek a boty, jak bývá zvykem. Svlékl se pro jistotu rovnou donaha. Jako poslední odložil hodinky.

S podivem je, že na muže členové letištního personálu téměř nijak nereagovali. Jen stáli a zvědavě se dívali. Když cestující prošel detekčním rámem, samozřejmě bez problému, jakoby nic si jen vyzvedl své věci. Incident nyní vyšetřuje policie.

Když podobná situace nastala předloni v britském Manchesteru, začaly se donaha svlékat dvě postarší ženy, které před tím vypily láhev vína. Přihlížející jim v tom sice poměrně včas zabránili, i tak ale cestující čelily obvinění z narušování veřejného pořádku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám