Hlavní obsah

Expozice, která vystraší snad každého

Novinky, fis

Jestli se odhodláváte i k tomu, abyste se v televizi podívali na horor, londýnská strašidelná expozice rozhodně není nic pro vás. Vážně. Návštěva této atrakce ve vás totiž probudí ty nejhlubší obavy.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejstrašidelnější londýnská atrakce

 
Článek

Jednou z variant, jak strávit dovolenou v Londýně, je prohlídka památek a významných míst, jako je Westminsterské opatství, Big Ben, Kensingtonský palác a jeho zahrady, Buckinghamský palác nebo třeba Tower. Druhou možností je obdivovat moderní lákadla: Londýnské oko, obří ruské kolo na břehu Temže či prosklený mrakodrap Shard (Střep)...

Všechna tato místa bezesporu stojí za vidění. Je tu však ještě třetí možnost, jak maximálně vytěžit čas v Londýně — vypravit se za silným zážitkem.

Pokud máte na Londýn týden a jste aktivní, stihnete nejspíš zkombinovat od každého něco a nebudete řešit takové dilema, jaké mají ti, kteří sem přijedou na prodloužený víkend. Tři nebo čtyři dny jsou totiž na Londýn málo.

Odvažte se chvíli bát

Pakliže jste ale aspoň trošku fanouškem hororů nebo holdujete adrenalinu, neměli byste ani při kratší návštěvě britské metropole minout expozice z názvem London Bridge Experience a The London Tombs.

Zatímco první jmenovaná expozice provádí návštěvníky stovkami let historie města a mostu London Bridge, druhá má za cíl hlavně postrašit. Nicméně je důležité podotknout, že jsou strašidelné obě. Mají leccos společného — tajuplné hlasy, tmavá zákoutí, divné pachy, nečekané efekty a živé herce, kteří se objevují tam, kde je nečekáte. Navíc se nelze uklidňovat tím, že jde jen o figuríny.

The London Tombs (Londýnské hrobky) jsou plné duchů, pavouků, hadů a dalších strašáků, kteří se po návštěvnících neohrabaně sápou. Expozice využívá moderní hollywoodské efekty, vše je tedy až nepříjemně realistické.

V případě, že někdo špatně odhadne svoji kuráž a během hororové prohlídky toho na něj začne být až příliš, může se obrátit na přítomný personál a ten ho vyvede ven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám