Hlavní obsah

Nápaditý hotel osvěžuje turisty v chládku jeskyně

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlídnou komorní atmosféru nalézají hosté jeskynního hotelu na Jamajce. Moderní ubytování je tam zakomponované do stařičké skály vzniklé sopečnou činností a zrcadlící dávný podmořský život. V hotelu The Caves (Jeskyně) si však turisté neužívají jen hezké prostředí. Vybírají také z řady nabízených zážitků.

Foto: Profimedia.cz

Pohoštění v jeskynní hotelové restauraci

Článek

Jestliže zavítáte do jeskynního ubytovacího komplexu v jamajském Negrilu, neměli byste ve svém programu vynechat večeři při svíčkách. Ačkoliv se jedná o prvoplánovou romantiku, na útesech, o které se s hlasitým šuměním tříští mořské vlny, to má přece jen něco do sebe.

Kromě útulné restaurace mají hosté neobvyklého hotelu možnost navštívit lázně s výhledem na moře, slanovodní bazén i bar, který je stejně jako restaurace vybudovaný ve skále. Je v něm díky tomu chládek a stín, což mnohým nabízí vítanou úlevu od horkého jamajského slunce.

Foto: Profimedia.cz

Ve skalním baru téměř není poznat, zda je noc či den.

Hotel nabízí 12 různě velkých ubytovacích prostor. Nejedná se o klasické sousedící pokoje, ale o barevné dřevěné chatky. Jejich zevnějšek působí venkovsky, interiér je však luxusní. Jednotlivé apartmány jsou různě pojmenované — například Motýl, Mořská želva, Modrý delfín, Ptačí hnízdo...

Foto: Profimedia.cz

Ubytování v samostatných domečcích nabízí hostům dokonalé soukromí.

V lokalitě, jakou je Jamajka, by ovšem byl hřích zdržovat se příliš dlouho v prostorách hotelu. Zdejší krajina nabízí mnoho nezapomenutelných prožitků. Jsou tu ideální podmínky pro potápění, šnorchlování, vodní lyžování a také pozorování delfínů. Kdo si chce od vodních radovánek chvíli odpočinout, může v okolí Negrilu vyrazit na pěší túru nebo projížďku na koních.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám