Hlavní obsah

Nová aplikace pomáhá s balením na dovolenou i služební cesty

Pokud patříte k těm, kteří před každou cestou ještě ve tři ráno perou poslední prádlo a přemýšlejí, kolik kalhot potřebují na dvoutýdenní pobyt, mohla by vám pomoci nová aplikace pro chytré telefony. Jmenuje se Packpoint a má v sobě uložené šablony, které by vám rozhodování, co zapakovat do kufru, mohly usnadnit.

Foto: Packpoint

Aplikace Packpoint.

Článek

Jak napsal zpravodajský server The Washington Post, uživatel do aplikace zadá délku cesty, cíl a druh – zda jede za zábavou nebo podnikáním. Aplikace mu pak může připomenout i takové věci, jako je brašna na fotoaparát či kameru, anebo kreditní karty.

Uživatelé samozřejmě mohou navrhované předměty ze seznamu vymazat nebo na něj doplnit své vlastní nezbytnosti. Packpoint si sám stáhne údaje o počasí v místě pobytu, takže by uživatel měl být správně připravený na to, co ho na cestě čeká.

A sám si také může zadat, zda je ochoten si během výletu či služební cesty tu a tam něco přeprat. Pokud se mu nějaký sestavený seznam bude zdát zcela vyhovující, může si ho uložit pro příští použití nebo ho poslat e-mailem kamarádům. Aplikace je zdarma pro zařízení se systémem iOS a Android.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám