Hlavní obsah

Největší trampolínový areál světa vznikl na místě, kde byste ho nečekali

Novinky, fis

Nezapomenutelný zážitek čeká na návštěvníky podzemního světa trampolín, který byl jako pavučina spleten v důlních prostorách britského Walesu. Zábavní prostor vzniklý za pouhých pět měsíců je největší svého druhu na světě.

BEZ KOMENTÁŘE: Největší podzemní trampolínová říše

 
Článek

Zábavní areál Bounce Below se veřejnosti otevřel první červencový pátek. Pružná skákací říše v chladných prostorách břidlicových dolů Llechwedd Slate Caverns nabízí vícero trampolín v několika výškových úrovních. Nadšené výskání skokanů se v kamenném prostoru působivě rozléhá.

Skákací plochy jsou propojeny různě. Tím asi nejzajímavějším způsobem je 18metrová trampolínová spirála, po níž se návštěvníci svezou na další zábavní úsek. Areál byl vybudován ve dvou důlních komorách. Jinak absolutní tmu prořezávají ostře barevná světla.

Bounce Below slibuje celoroční provoz. Návštěva má však svá bezpečnostní pravidla. Děti a mladiství do šestnácti let sem smějí jen v doprovodu dospělé osoby. Děti mladší sedmi let sem nemohou vůbec. Všichni návštěvníci jsou oblečení do speciálních overalů a hlavu jim chrání zapůjčená helma. K trampolínám je dovezou staré důlní vozíky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám