Hlavní obsah

Místo hromadění majetku chtějí lidé před smrtí spíše cestovat

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšleli jste někdy o tom, co všechno byste ještě chtěli stihnout a zažít, než se ocitnete na samém konci života? Právě na to se stovek lidí dotázala britská Národní loterie. Nejčastěji opakovaná přání byla spojená s cestováním.

Foto: Profimedia.cz

Být svědkem polární záře je snem tisíců cestovatelů.

Článek

Celkem 2000 Britů prozradilo v rámci aktuálního průzkumu svá životní přání. Podle Andyho Cartera, poradce pro vítěze pracujícího pro britskou Národní loterii, se přání výherců loterie za poslední roky posunula od hmotných věcí k zážitkům. Lidé je chtějí sdílet s rodinou a přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Pohled na dno Grand Canyonu budí obrovský respekt.

Vysoko na seznamu věcí, které si přejí stihnout, než zemřou, umístili dotázaní kromě materiálního zajištění pro klidný odchod do důchodu například také spatření polární záře. Dále je láká na vlastní oči vidět cestovatelské stálice jako Niagarské vodopády, Grand Canyon a egyptské pyramidy.

O něco níže se pak na listu přání objevila koupě domu pro celou rodinu, let první třídou nebo také studium cizího jazyka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám