Hlavní obsah

Cestující si dlouhé čekání na letišti zkrátil originálním způsobem

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco většina lidí by okolo druhé ráno při zpoždění letadla někde naštvaně posedávala či polehávala, Američan Richard Dunn nelenil a natočil za asistence manželky komické video. Po zhlédnutí tohoto videoklipu budete písničku All by myself už jen těžko vnímat jako dojemnou.

Muž musel přečkat noc na letišti, a tak natočil bláznivý videoklipVideo: vimeo.com

 
Článek

Ploužák All by myself, který v 70. letech minulého století nazpíval Eric Carmen, přezpívala později Celine Dione. Právě její verzi písně použil Richard Dunn, pocházející z amerického státu Georgia, jako hudební podkres pro své humorné video. Kulisou se stalo lasvegaské mezinárodní letiště McCarran.

Dunn v klipu osamoceně sedí v odletové hale i na podlaze dámských toalet. Posmutnělý tón písně demonstruje v liduprázdných prostorách letiště dokonale. Dojetím plakat nebudete, smíchy možná ano.

Pětiminutový videoklip Dunnovi pomáhala natáčet jeho manželka. Jak se svěřil médiím, už si na jeho potrhlé kousky zvykla, takže ji jeho nápad nijak nešokoval. Naopak se jí líbil. Když pár posléze zhlédl natočené záběry, zjistil, že by se z nich skutečně dal sestavit klip. A tak ho vytvořili. Nyní je z něj virální video s desítkami tisíc zhlédnutí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám