Hlavní obsah

Cestovka nabízí královskou dovolenou včetně diamantového dudlíku

Novinky, fis

Pořídili byste si raději pěkný rodinný domek nebo podnikli měsíční dobrodružství v Austrálii? Cestovatelé, kteří se vydají po stopách vévody a vévodkyně z Cambridge, zaplatí za tuto nevšední dovolenou 341 tisíc liber (11,3 miliónu korun). Touto astronomickou částkou si předplatí skutečně královský luxus.

Foto: Profimedia.cz

Národní park Kakadu

Článek

Princ William s manželkou Kate a synem Georgem plánují během dubna téměř třítýdenní cestu. Chystají se na Nový Zéland a do Austrálie. Cestovní kancelář Bridge & Wickers, zaměřená na luxusní dovolené v Austrálii, vymyslela ve spolupráci s portálem VeryFirstTo.com měsíční dovolenou, na které mohou turisté kráčet ve stopách členů britské královské rodiny.

Foto: Profimedia.cz

Monolit Uluru, uváděný občas také pod názvem Ayers Rock

Trasa povede přes města Sydney, Melbourne a Adelaide, na pohoří Blue Mountains, ke slavnému monolitu Uluru (někdy také Ayers Rock), na ostrovy Hamilton a Kangaroo a také do Národního parku Kakadu. V cestovním itineráři je i privátní degustace vína a návštěva zákulisí slavné sydneyské opery. Movití dobrodruzi neminou ani Velký bariérový útes. Přiblíží se k němu na soukromé jachtě.

Když už je řeč o dopravních prostředcích, v ceně přepychové „královské dovolené“ jsou samozřejmě místa v první třídě v letadle. Kromě toho také jízda limuzínou s osobním řidičem i let vrtulníkem.

Foto: Profimedia.cz

Budova opery v Sydney

Aby toho nebylo málo, přichystala cestovka ještě jednu „vychytávku“. Jestliže s sebou dvojice, která si zájezd pořídí, vezme také svého malého potomka, dostane pro něj například tašku značky Prada v ceně 780 liber (asi 26 000 korun) a diamantový dudlík v hodnotě 10 200 liber (zhruba 340 000 korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám