Hlavní obsah

Luxusní hotel nabízí apartmá inspirované slavným agentem

Novinky, fis

Nejen že příběhy o agentovi v tajných službách Jejího Veličenstva nestárnou, ale navíc představují i po letech zdroj inspirace. V jednom z pařížských hotelů se například hosté mohou ubytovat v luxusním apartmá, kde jako by se Jamesi Bondovi, jednomu z nejoblíbenějších filmových hrdinů, na chvíli vkradli do života.

BEZ KOMENTÁŘE: Bondovské hotelové apartmáVideo: Seven Hotel Paris

 
Článek

Patříte mezi fandy kultovních snímků o misích neohroženého Jamese Bonda? Stejnou akční podívanou byste si tím pádem maximálně užili v apartmá, které je britskému filmovému hrdinovi doslova zasvěcené. Hotel Seven v Paříži přesně takové ubytování nabízí. Na velké televizní obrazovce hosté sledují příběhy agenta 007 přímo z pohodlné postele.

Cena za noc nezačíná v bondovském apartmá zrovna nízko, konkrétně na 447 eurech (okolo 12 200 korun). Interiér se nese v duchu retro designu a vkusné pánské elegance. Je vyladěn ponejvíce do hnědé, béžové a černé barvy. A například část koupelny je jako ze zlata.

V pokoji nechybí ani řada originálních prvků — nad postelí je velké zrcadlo a na stole svítí lampa, jejíž stojan má tvar pistole. Nechybí ani prostorná kožená sedačka.

La suite 007 není v tomto hotelu jediným tematicky vybaveným apartmá. Ubytovat se tady turisté mohou také v pokoji napodobujícím barevný a tak trochu bláznivý svět Alenky v říši divů nebo život plný přepychu šlechtičny Marie Antoinetty.

Reklama

Výběr článků

Načítám