Hlavní obsah

Šmejcův luxusní rezort má úspěch. Je nejlepší na Maledivách

Luxusní hotelový komplex, který v lednu otevřel český podnikatel Jiří Šmejc pro turisty na svém soukromém ostrově Velaa na Maledivách, získal ocenění cestovní společnosti Linara Travel. Podle ní nejlepším rezortem na souostroví. V pátek o tom informovaly internetové stránky firmy.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní letovisko na soukromém ostrově Velaa na Maledivách

Článek

Šmejcovo letovisko s 45 přepychovými vilami cestovní agentura, specializující se na movité zákazníky, ocenila také jako nejlepší nový rezort na Maledivách. Komplex Velaa Private Island navíc podle výsledků soutěže nabízí klientům celkově nejlepší aktivity. Cenu získalo letovisko mimo jiné jako nejlepší rezort pro potápění se s želvami i pro provozování golfu.

Foto: Profimedia.cz

Relaxační zóna u bazénu

Společnost Linara Travels vyzdvihla hotel na ostrově Velaa rovněž jako rezort s celkově nejlepším servisem, přičemž v dílčích kategoriích se na prvních místech umístili díky svému přístupu a profesionalitě generální ředitel hotelu, šéfkuchařka a další členové personálu.

První místo obsadil Velaa Private Island také jako středisko s nejlepším jídlem a s nejlepší nabídkou vína. V některých kategoriích se o první místo dělilo více oceněných.

Podle britského listu Daily Mail vyjde týdenní pobyt v tomto letovisku na 126 000 liber, v přepočtu tedy přes čtyři milióny korun. Hosté si tady mohou užít luxusu s jídlem od francouzské šéfkuchařky s michelinskou hvězdou, devítijamkovým golfovým hřištěm, pozorováním delfínů a také soukromým potápěním.

Foto: Profimedia.cz

Ve Šmejcově rezortu nechybí ani relaxační zóna

Ostrov leží necelou hodinu cesty hydroplánem od mezinárodního letiště v Malé. Šmejc rezort koupil loni za několik miliard korun poté, co jej téměř 12 miliardami korun z obchodního podílu v PPF vyplatil nejbohatší Čech Petr Kellner. V současnosti je Šmejc označován za devátého nejbohatšího Čecha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám