Hlavní obsah

Na milióntého hosta čekalo v kanadském ledovém hotelu překvapení

Novinky, Klára Fischleinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Québec

Hotel de Glace v kanadském městě Québec v úterý slavnostně přivítal svého milióntého návštěvníka, vlastně dva návštěvníky. Za své štěstí byl jubilejní pár hostů odměněn speciálním balíčkem.

Foto: Québec Hotel de Glace

Zleva: Manželé Michel Aubert a Marléne Noëlová, vedle nich ředitel Hotelu de Glace Jacques Desbois při slavnostním předání dárkového balíčku.

Článek

V ledovém Hotelu de Glace v Kanadě připravili pro nic netušícího milióntého hosta dárkový balíček, ve které byl plyšový medvěd a poukaz na pobyt v příštím roce v hodnotě okolo 8000 korun.

Foto: Profimedia.cz

Už jen z pohledu na ledový interiér kanadského hotelu mrazí. Uvnitř se teplota pohybuje pod nulou, jinak by hotel dlouho nevydržel.

Mrazivý Hotel de Glace se od loňského roku rozrostl o osm nových pokojů. Z původních 36 si tedy hosté mohou v současnosti vybírat ze 44 pokojů a větších apartmá. Všechny jsou obklopeny ledovými stěnami, tónovány barevným světlem a vybaveny nábytkem z ledu. Více informací o hotelu včetně videa najdete zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám