Hlavní obsah

Na Fidži můžete pozorovat skutečný podmořský život přímo z postele

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uprostřed ráje na panenských ostrovech Fidži se turisté mohou nerušeně kochat podmořským životem. Luxusní Poseidon Undersea Resort nabízí panoramatické pokoje, ve kterých mohou návštěvníci pozorovat barevné korály z vířivky nebo přímo z postele.

BEZ KOMENTÁŘE: Poseidon Undersea Resort na Fidži

 
Článek

Celý hotelový komplex leží 12 metrů pod hladinou moře. Prosklené stropy a stěny vytváří neskutečnou možnost pro pozorování pestrobarevného podmořského života. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost pozorovat noční i denní život pod hladinou moře.

Resort leží v křišťálově čisté vodě fidžijské laguny o rozloze pěti tisíc akrů. Dostupný je pouze speciálním výtahem, uvedl server Extravaganzi.com

Resort nabízí týdenní pobyty, kdy návštěvníci mají možnost využít kajuty pod vodou anebo strávit pár dní v bungalovech na pláži.

Ostrov Poseidon Mystery nabízí tři typy ubytování. Každý host tak může vybírat mezi nadzemními bungalovy se soukromou pláží nebo podvodními pokoji. V nabídce mají 24 apartmánů a navíc jeden luxusní, na pláži pak 48 bungalovů, kterým místní říkají bury. Hosté mají možnost vyzkoušet tak od všeho kousek.

Akrylové okno zasahuje i do stropu

Samozřejmostí každého pokoje je obrovské okno z akrylového plastu, které zabírá také strop. Křišťálově čistá voda, barevné rybky v oceánu, které nakukují do pokojů, patří mezi nezapomenutelné zážitky. Pokoje jsou vybavené manželskou postelí. Hosté se mohou svézt ponorkou nebo se projít speciálním tunelem do restaurace, k baru nebo lázním.

Na sedm dní a šest nocí vychází pobyt na ostrově Poseidon Mystery pro jednu osobu na 291 195 korun, pro pár je to dvojnásobek. Cena zahrnuje transport do resortu z městečka Nadi, kde se nachází mezinárodní letiště, čtyři noci na luxusní pláži nebo v suchozemské vile, dvě noci v luxusním podvodním apartmánu, plavbu ponorkou po laguně, degustaci vína a mnoho dalšího.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se cestuje na Fidži na vlastní pěst

Nejjednodušší je přijet na Fidži s cestovní kanceláří, zařídí vám úplně vše. Pokud ale dáváte přednost cestování nezávislému, lehce najdete všechny potřebné...

Výběr článků

Načítám