Hlavní obsah

Anketu o nejlepší kavárnu vyhrál pražský bar Café Louvre

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší kavárnou v České republice je pražský kafé bar Café Louvre. Vyplývá to z ankety Czech Bar Awards, ve které odborná porota hodnotila také nejlepší bary a kluby.

Foto: Archiv soutěže

Café Louvre - Nejlepší Café bar/Kavárna

Článek

Porota hodnotila prostředí, například čistotu baru, stolů, toalet, celkový dojem, hudební kulisu. Zaměřila se také na úroveň personálu, od vzhledu uniformy až po přátelské chování, zručnost při přípravě nebo znalostech nabízeného sortimentu. Třetí oblastí byla komunikace, ve které se posuzovalo, jak navázání kontaktu, zjišťování preferencí, tak i průběh vyúčtování. Posledním kritériem byl nabízený produkt, vzhled a chuť objednaného nápoje, originalita nabídky a přehlednost menu. Celkem kontrolovali 27 kritérií.

Foto: Archiv soutěže

Hemingway bar - Nejlepší Koktejlový bar

Foto: Archiv soutěže

Black Angel's - Nejlepší Hotelový bar

Více než šedesát členů Bar Awards Academy po pečlivém posouzení nominovalo do každé kategorie šest podniků. Odborná porota pak hodnotila podniky prostřednictvím osobní návštěvy a poté na základě 27 kritérií vyhlásila nejlepší bary, klub a kavárnu.

Nejlepší Café bar/Kavárna
Café Louvre, Národní 22, Praha 1
Nejlepší Koktejlový bar
Hemingway bar, Karoliny Světlé 26, Praha 1
Nejlepší Hotelový bar
Black Angel's / U Prince, Staroměstské náměstí 460/29, Praha 1
Nejlepší Design bar
Oblaca / Žižkovská televizní věž, Mahlerovy sady 1, Praha 3
Nejlepší Klub
Music club Phenomen, Nádražní 84, Praha 5
Nejlepší Pivní bar/pub
Nota Bene, Mikovcova 4, Praha 2
Síň slávy
Bugsy's, Pařížská 1068/10, Praha

„Cílem Czech Bar Awards je každý rok představit laické i odborné veřejnosti naše nejlepší bary, kavárny a kluby. Ukázat, že i v Čechách může existovat velmi dobrá úroveň nápojových služeb, poskytovaných v příjemném prostředí a lidmi, pro které je jejich práce zároveň oblibou a koníčkem,“ vyjádřil se k soutěži Martin Kraut, ředitel soutěže Czech Bar Awards.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám