Hlavní obsah

Legoland v Británii se připravuje na oslavy Halloweenu

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, kdo si hraje, nezlobí. Možná proto jsou zábavní parky tolik oblíbené. Pokud budete mít cestu do Velké Británie, můžete se zajet podívat do Legolandu ve Windsoru, přibližně 40 minut jízdy autem z Londýna. Pomalu se tu připravují na přicházející Halloween.

Foto: Profimedia.cz

Pomoc, na hradě straší!

Článek

Legoland ve Windsoru se návštěvníkům otevře v rámci Halloweenu, od 6. 11. bude uzavřen. V současnosti je přístupný vždy o víkendu od 10 do 18 hodin,  od 27. 10. až do 19 hodin. Příští týden má o všedních dnech otevírací dobu do 17 hodin, následující týden do 18 hodin.

Pokud si koupíte jednodenní vstupenku přes internet, zaplatíte za jednoho dospělého 33,30 liber (přibližně 1045 korun), za dítě a seniora 26,55 liber (přibližně 830 korun). Více najdete zde.

Anglosaský svátek se slaví 31. října ve Velké Británii, Kanadě, USA, Austrálii, Irsku, na Novém Zélandu a v dalších anglicky mluvících zemích. Děti se oblékají do strašidelných kostýmů a obchází sousedy s koledou Trick or treat (Koledu, nebo vám něco provedu).

Foto: Profimedia.cz

London Eye v obležení

Foto: Profimedia.cz

Bojíte se tmy?

Foto: Profimedia.cz

V Legolandu nastal halloweenský čas.

Foto: Profimedia.cz

Instalace halloweenských duchů

Reklama

Výběr článků

Načítám