Hlavní obsah

Oblíbené destinace hvězd: jezero Como, Mallorca a Saint-Tropez

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv už se tolik nemluví o finanční krizi, stále lidé šetří, kde se dá. Ale pokud jde o dovolenou, dokážou se hvězdy plácnout přes kapsu a vyjíždějí si odpočinout například k italskému jezeru Como, na španělskou Mallorku nebo na panenské ostrovy Fidži. Podívejte se na oblíbené destinace, kam jezdí odpočívat slavné hvězdy.

BEZ KOMENTÁŘE: Jezero Como

 
Článek

Jezero Como, Itálie

Evropskou smetánku najdete u křišťálové vody jezera Como v Lombardii. Zdejší mírné klima vytváří oázu mezi horskými masivy. Míří sem lidé hlavně za vodními sporty. Není divu, že sem jezdí evropská elita, ale můžete tu potkat i George Clooneyho. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Jezero Como

Saint-Tropez, Francie

Francouzské přístavní město Saint-Tropez je vyhlášené letovisko smetánky už po několik desetiletí. Obzvlášť ráda sem jezdila Brigitte Bardotová. Pokud turisty omrzí večerní život, vydávají se na vyhlášenou písečnou pláž Pampelonne.

BEZ KOMENTÁŘE: St. Tropez

Cabo San Lucas, Mexiko

Tyrkysové moře, průzračná voda a teplé počasí lákají celebrity do mexického Cabo San Lucas. A tak není divu, že tu turisté mohou potkat opalující se Cameron Diazovou nebo Jennifer Anistonovou.

BEZ KOMENTÁŘE: Cabo San Lucas

Mallorca a Ibiza, Španělsko

Baleárské ostrovy jsou osázené luxusními hotely. Na Ibize si turisté užívají bujarého nočního života. Mallorca je o něco málo klidnější, ale i tady můžete zažít večerní románek se slavnými herci či herečkami.

Foto: Profimedia.cz

Pláž Cala Mesquida, Mallorca

Želví ostrov, Fidži

Fidži je oáza, kam zatím nepronikl turistický ruch v plné míře. Stále tu můžete narazit na liduprázdné pláže a opuštěné ostrovy. Proto je Fidži považováno za populární destinaci mezi hvězdami. Nejvíce tu narazíte na turisty z Kanady a Austrálie, protože mají na Fidži relativně blízko.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Nejvíc se nám líbila pláž na ostrově Mana.

Barbados, Karibik

Karibský ostrov Barbados považují turisté za ráj. Písečné pláže a sluneční paprsky oceňují všichni. Právě zde se narodila zpěvačka Rihanna. A proto sem zve i své přátele, poslední známou návštěvou byla zpěvačka Katy Perry. Ostrov patří pod britský Commonwealth, a proto není divu, že se tu domluvíte anglicky.

BEZ KOMENTÁŘE: Barbados

Capri, Itálie

Dalším místem, kam míří hvězdy, je italský ostrov Capri, který leží nedaleko Neapole. Poklidný ostrov si zamilovali už dávní římští císaři, i když podle řecké mytologie se mu říkalo také Ostrov Sirén. Můžete tu potkat například zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou, která tu oslavovala svoje narozeniny.

Foto: Profimedia.cz

Capri, Itálie

Svatý Bartoloměj, Karibik

Ostrov Svatý Bartoloměj (Saint Barthelemy) je součástí malých Antil, které jsou stále součástí Francie. Evropské celebrity tak mají cestování zjednodušené, protože si nemusí zařizovat vízum a platí se tu eurem. Opalovat se sem jezdí americká herečka Lindsay Lohanová, Beyoncé, ale i Lucie Vondráčková.

Foto: Profimedia.cz

Svatý Bartoloměj, Karibik

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám