Hlavní obsah

Luxusní hotel pro bohaté psy otevřou v New Yorku

New York

Newyorčané budou moct v novém psím hotelu svému miláčkovi dopřát nadstandardní péči v podobě psí manikúry nebo tělocvičny v momentě, kdy odjedou na dovolenou, nebo za prací. Za několik týdnů se totiž v americkém velkoměstě otevře hotel plný psího luxusu.

V nabídce služeb je i psí posilovna, v níž jsou třeba běhací pásy uzpůsobené speciálně pro psy.

Článek

K dispozici bude čtyřnožcům velká dvoulůžková postel s nadýchanými polštáři, televize s plochou obrazovkou nebo posilovna. A když už psík bude v luxusním příbytku, tak nebude samozřejmě chybět ani kvalitní strava připravovaná vybranými kuchaři.

D Pet hotel na Manhattanu, který bude prvním svého druhu v New Yorku, a jenž bude otevřen v příštích týdnech, bude mít 50 místností. Na prostoru i vybavení prý majitelé nešetřili. Hotel by tak měl psíkům nabídnout "stejný zážitek jako lidským bytostem", řekl jeden z majitelů Shawn Hassanzadeh.

BEZ KOMENTÁŘE: Hotel pro psy v HollywooduVideo: D Pet hotel

"Jste Newyorčané, odjíždíte na prázdniny do nějakého skvělého hotelu se skvělým servisem a váš pes bude mít také skvělý hotel a skvělý servis," řekl Hassanzadeh agentuře AFP.

Pes jako dítě

V nabídce služeb je i psí posilovna, v níž jsou třeba běhací pásy uzpůsobené speciálně pro psy. Ne každý čtyřnohý host je jimi ale nadšen. "Všichni psi je rádi nemají," připustil další z majitelů Kerry Brown. Nicméně ke cvičení je třeba přesvědčí osobní trenér, kterého hotel také zajišťuje. Podobně jako v jiných luxusních hotelech, ani v tom psím nebude chybět salón krásy.

Luxus samozřejmě něco stojí. Základní cena za noc v nejlevnější místnosti přijde na 79 dolarů (1600 korun), v luxusnějším pokoji na 200 dolarů (4000 korun). K tomu ale musí majitelé připočíst další služby. Například patnáctiminutové venčení bude za 15 dolarů (300 korun).

"Je to velmi rozumná cena," řekl Brown. "Většina lidí ke svým zvířatům přistupuje jako ke svým dětem. Je tak třeba myslet na všechny detaily, aby vše bylo perfektní, a to je přesně to, co děláme my. Je na to třeba hodně úsilí," dodal na závěr.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám