Hlavní obsah

Berlínský hudební hotel nabízí nahrávací studia i designový zážitek

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín/Německo

Muzikanti, kteří přijedou do Berlína nahrávat či koncertovat a nehodlají spát v karavanech nebo zkušebnách, mohou směle zamířit do Music&design hotelu nhow Berlin. Ten potěší i nadšené amatérské obdivovatele hudby, interiérů návrháře Karima Rashida a architektury Sergeje Tchobana.

Článek

Music hotel nabízí hudebním laikům i profesionálním muzikantům ubytování v pokojích s originálním designem a skvělé zázemí. Interiér je výsledkem kombinace svěžích barev a oblých tvarů. Jeho duchovním otcem je newyorský návrhář Karim Rashid, exteriéry navrhl architekt Sergej Tchoban. Music hotel nhow Berlin se nachází na místě Stralauer Allee 3. Ceny za noc a osobu začínají na 150 eurech.

Od baru zní muzika po celém hotelu

Design interiérů společně s hudbou, která zní v celém hotelovém komplexu, dodávají místu magickou, neotřelou tvář. Hudba světových DJ´s zní na barech i v restauracích, nemluvě o sálech pro pořádání večírků či poslechových party. Každý pokoj je vybaven profesionálním zvukovým vybavením Hi-end, dále jsou zde konferenční místnosti a dvě profesionální nahrávací studia.

Studia jsou vybavena v souladu s mezinárodními standardy a provozována ve spolupráci s Lautstark Music, produkční společností René Rennefelda, který také vede legendární nahrávací studio Berlin Hansa. U něj nahrávají hvězdy jako REM, David Bowie a U2.

Vybavení studií

Díky jeho vedení zaručují studia hotelu nejvyšší kvalitu a spolehlivost - vybavení analogových i digitálních zařízení pro nahrávání a mix. Studia jsou doplněna samostatnou Music Lounge s multimediálním vybavením pro pořádání tvůrčích a poslechových setkání až pro sto lidí.

Muzikanti ocení také polohu hotelu, jenž se nachází nedaleko studií Universal a MTV, největšího koncertního prostoru v Berlíně - O2 World a mnoha klubů. Koncerty se konají také v restauraci, baru a na venkovní terase. Pokoje jsou v kategoriích Standard room, Superior room, Junior suite a nhow Suite.

Každý z 304 pokojů díky svému vybavení poskytuje muzikantovi i "obyčejnému" hostu klid na tvorbu, případně může posloužit jako zdroj inspirace či úkryt před ruchem velkoměsta. Ze šedesáti pokojů je výhled na řeku Sprévu.

Soukromé párty

Pro pořádání originálních soukromých párty slouží Suite o rozloze 258 metrů čtverečních. Rozprostírá se na dvou podlažích a má vlastní terasu o rozloze 110 metrů čtverečních.

Mezi další lahůdky hotelu patří Fitness, velké terasy, z nichž jedna umožňuje přímý přístup k řece, a restaurace. Ta láká na mezinárodní menu s důrazem na trendy moderní německé a francouzské kuchyně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám