Hlavní obsah

Nový klip představuje kulturní i přírodní krásy Číny

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čína spouští mediální kampaň na podporu turismu. Nechala vytvořit videoklipy s dechberoucími záběry na různorodou krajinu. Brzy zveřejní nové propagační video, které bude promítáno na čínských ambasádách a konzulátech k propagaci země v zahraničí. Podívejte se na první sestřih druhého klipu.

Článek

Nový klip navazuje na půlminutové video "Vyzkoušejte Čínu" (Experience China), které mělo premiéru 17. ledna na Times Square v New Yorku v rámci státní návštěvy čínského prezidenta Chu Ťin-tchao.

Rozmanitá krajina

Druhý navazující díl s názvem "Čína v pohybu" vyzdvihuje úspěchy země a národního ducha. Během 17minutového videa se promítá na 800 scén zobrazujících rozmanitou čínskou krajinu a každodenní život zdejších obyvatel.

Nechybí ani obvyklé komerční symboly jako je panda velká, Pekingská opera, bojové umění a tradiční medicína, které dohromady vytváří pohled na tradiční a moderní Čínu. Video také nezapomíná na sociální problémy státu, jako jsou životní podmínky migrujících pracovníků a jejich rodin.

Multikulturalismus a prosperita země

Klip je rozdělen do osmi částí reprezentujících stálý růst, multikulturalismus, vládu a rostoucí prosperitu země. Snímek bude uváděn hlavně během čínských oslav, recepcí a dalších diplomatických činností.

Státní média uvádí, že různé části reklamy budou vysílány 300krát za den během následujícího měsíce a od 13. února poběží také na zpravodajském kanálu CNN.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám