Hlavní obsah

Cestovní kancelář láká na víkend v Londýně po stopách Williama a Kate

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Média stále rozebírají dlouho očekávanou svatbu britského prince Williama a Kate Middletonové. A tak není divu, že se šance chopila i evropská cestovní kancelář, která nabízí německým turistům exkurzi po stopách ostře sledovaných snoubenců. Informovala o tom agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Čerství snoubenci William a Kate ze sebe nemohli spustit oči

Článek

Kancelář podle Reuters oznámila, že cena těchto početně limitovaných balíčků je 295 eur (asi 7200 korun). Uvedený víkendový zájezd zahrnuje ubytování v londýnském hotelu a exkurzi s průvodcem po městě, při které účastníci navštíví místa spjatá s oběma snoubenci. Letenky nejsou zahrnuty v ceně.

Zbývá jen pár volných míst

Tiskový mluvčí v Německu Alexa Huener podle Reuters uvedl, že tato nabídka vzbudila v zemi obrovský zájem: "Jsme tím velmi potěšeni. Balíčky jdou na odbyt opravdu dobře, několik volných míst však ještě zbývá."

Na programu je například návštěva londýnské šperkařské dílny Asprey and Garrard. Tato firma, která vyrábí klenoty pro britskou královskou rodinu, zhotovila také snubní prsten pro Williamovu matku, tragicky zesnulou princeznu Dianu. Tento šperk nyní zdobí prsteníček Williamovy snoubenky.

Součástí exkurze je samozřejmě také katedrála Westminster Abbey (za běžné vstupné zde dáte 19 liber - 570 Kč), místo svatby, která je naplánovaná na 29. dubna letošního roku.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Westminsterské opatství

Účastníci zájezdu nahlédnou také do obchodu módního řetězce Jigsaw, kde Kate dříve pracovala jako nákupčí. Podívají se i do proslulého londýnského nočního klubu Mahiki, kde pořádají oslavy mladí členové britské královské rodiny, a na tradiční turistická místa, jako například do Buckinghamského paláce.

Foto: Profimedia.cz

Buckinghamský palác v Londýně

Víkendový pobyt zahrnuje také vstupenky do londýnského Toweru, dva hrníčky s podobiznami Williama a Kate a předplatné lifestylového magazínu Gala.

Pokud byste se vypravili do Toweru na vlastní pěst, samotné vstupné stojí pro dospělého 18,70 liber (560 Kč), pokud si lístky nekupujete s předstihem po internetu. Přes internet vyjde vstupenka na 16 liber (480 Kč). Děti do 16 let pak zaplatí 10,45 liber (314 Kč), přes internet pak 9 liber (270 Kč).

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Předci snoubenky prince Williama kutali uhlí

Je to taková normální, ale velice úspěšná středostavovská rodina. Michael (61) a Carol (55) Middletonovi žijí na anglickém venkově, mají tři děti a podnikají.

Výběr článků

Načítám