Hlavní obsah

Exotické koupání na Bahamách? Jedině s domácími prasátky

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníte o exotické dovolené? Představujete si bílé písčité pláže, průzračnou vodu a pestré ryby? Koupání s delfíny? Pokud se ale dostanete na Prasečí pláž, počítejte s domácími prasátky, která vám radostně připlavou naproti. Vědí totiž, že dostanou něco dobrého.

Článek

Domácí růžová i strakatá prasátka s veselým pískotem a vrtícím ocáskem dovádí v průzračné vodě. Mezi místními obyvateli jsou už důvěrně známá, proto říkají místu, kde se vyskytují, Prasečí pláž. Informoval o tom Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

"Byl jsem se potápět na jižních Bahamách, kde jsem chtěl fotit bílé žraloky a místo toho jsem narazil na domácí prasata," usmívá se fotograf Eric Cheng.

"Kapitán Jim Abernethy slyšel, že tam jsou prasata, tak jsme se tam jeli podívat," vysvětluje Cheng. Na bílé pláži jsou prasátka opravdu nepřehlédnutelná.

Foto: Profimedia.cz

"Opět se mi potvrdilo, že nikdy nevíte, co se vám podaří vyfotit, když jdete do divoké přírody s foťákem," dodal Cheng.

Vždy když se k pláži blíží loď nebo člun, vystartují prasata a plavou návštěvníkům vstříc. Jako by chtěla přijíždějící pozdravit osobně.

Foto: Profimedia.cz

Prasata jsou všežravci, původně se vyskytovala v Evropě a Asii. V současnosti jsou rozšířena po celém světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám