Hlavní obsah

Rusové jsou prý nejhorší turisté na světě

Londýn

Nejhorší turisté na světě jsou Rusové, hned za nimi následují Němci. Uvádí to organizace Real Holiday Reports, která se dotazovala na nejhorší výletníky několika tisícovek Evropanů. Respondenty nejvíce irituje hrubé chování a humpolácké oblékání ruských turistů.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Rusové se znechutili především Britům, stěžují především na to, že v hotelích plení rauty do posledního drobečku, že nahlas říhají, nadávají a oblékají se jako humpoláci.

Článek

Rusové podle zástupců organizace získali třetinu všech negativních hlasů a podle některých dotázaných lidí se chovají jako „noví Němci“. Právě naši západní sousedé patří mezi turisty dlouhodobě k těm s nejhorší pověstí.

Nahlas říhají a myslí si, že jim všechno patří

Rusové se znechutili především Britům. Do království jich jezdí rok od roku více a více a jak se zdá, chovají se tam podobně, jako někteří Britové při svých výletech do zahraničí.

Britové si stěžují především na to, že Rusové v hotelích plení rauty do posledního drobečku, že nahlas říhají, nadávají a oblékají se jako humpoláci.

Nepříjemné zkušenosti s ruskými výletníky zmiňuje také britský expert na cestovní ruch Gary Hewitt: „Jsme zaplavení stížnostmi, které se týkají Rusů. Lidem vadí především to, že jsou hrubí, dávají okatě najevo, že mají po kapsách milióny, a myslí si, že jim všechno patří a že si můžou všechno koupit.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám