Hlavní obsah

Přepychové letovisko nabízí nocleh za 346 korun. Ale bez postele

San Diego

Luxusní letovisko Rancho Bernardo Inn v kalifornském San Diegu láká klienty na ubytování za 19 dolarů (346 korun) za noc. Má to ale malý háček, na hosta bude v pokoji místo postele čekat stan. Speciální akce bude probíhat letos od 16. do 31. srpna.

Článek

Luxusní hotel Rancho Bernardo Inn v jižní Kalifornii se může pochlubit třemi plaveckými bazény, lázněmi a golfovým hřištěm. Jedna noc zde běžně vyjde na více než 200 dolarů (asi 3500 korun).

Letošní rok ovšem podnikání příliš nepřeje, proto tu budou zájemcům od 16. do 31. srpna nabízet i neobvyklou službu. Hosté, kteří zaplatí 19 dolarů, nedostanou snídani a budou ubytováni v pokoji, ve kterém bude chybět klimatizace, světlo, povlečení a dokonce i postel.

Klienti by s sebou měli mít i toaletní papír

Personál postel i matrace odstěhuje a místo toho nechá v místnosti malý stan. Hosté by si prý neměli určitě zapomenout přinést i vlastní toaletní papír.

Vedení hotelu si od toho slibuje, že ti, kdo si tu vyzkouší tento netradiční pobyt, se opět vrátí, aby si vychutnali i luxusně zařízené pokoje a veškerý doprovodný komfort za plnou cenu.

Přečtěte si také: Turecká Alanya okouzlila i Kleopatru
Oblast okolo města Alanya věnoval Marcus Antonius Kleopatře jako svatební dar a na pláž, která nese jméno egyptské královny, nechal podle místních navézt jemný písek. Není divu, že je Kleopatřina pláž považována za nejkrásnější místo Turecké riviéry. Více se dočtete ve Víkendu, páteční příloze deníku Právo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám