Hlavní obsah

Holandsko nabízí ubytování v luxusním ruském letounu Iljušin

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spojení luxusu a letecké vášně nabízí turistům zbrusu nový holandský hotel Honecker. Jeho návštěvníci mohou okusit, jak se spí v legendárním ruském letounu Iljušin. Nabídku zvlášť ocení milovníci aviatiky, kteří se sami létat bojí. Kompletních služeb si totiž mohou užívat, aniž by se odlepili od země. O netradičním hotelu, který přivítá svého prvního návštěvníka už v sobotu, informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ruský letoun Ilyushin 18

Článek

Kdysi nejpopulárnější čtyřmotorový ruský letoun Iljušin 18, kompletně zrekonstruovaný na luxusní pětihvězdičkový hotel, vám mimo jiné nabídne vířivku, saunu, bar, kuchyni, ploché televize, bezdrátový internet nebo konferenční místnost, která pojme až 15 lidí.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Honecker nabízí kromě jiného i vířivku nebo saunu.

Ben Thijssen, autor celého projektu, prý našel tento starý letoun v jedné ze spolkových zemí Německa, v Sasko – Anhaltsku. Tento historický kousek ho vyšel na 25 tisíc euro, což je v přepočtu asi 640 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Konferenční místnost je schopna pojmout až 15 lidí a samozřejmostí je zde bezdrátové připojení k internetu.

Luxusní hotel je zaparkován na ploše před holandským letištěm Teuge, východně od Amsterdamu, takže návštěvníci mohou při svém ubytování zároveň sledovat odlety a přílety ostatních letadel. 

Foto: Profimedia.cz

Jedna noc pro dva lidi v tomto apartmánu stojí 350 euro.

Jedna noc v tomto 40 metrovém luxusním hotelu vyjde na 350 euro. Hotel se pro veřejnost otevírá v sobotu 1. srpna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám