Hlavní obsah

OBRAZEM: Ve Švýcarsku otevřeli hotel bez hvězdiček a je narváno

Novinky, bav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ST. GALLEN

Vybíráte-li hotel podle počtu hvězdiček, ve Švýcarsku na vás čeká naprostý unikát. Dvojčata Frank a Patrik Rilkin otevřeli v St. Gallen hotel bez hvězdiček v bývalém atomovém krytu. Počtu hvězdiček odpovídá i cena.

Článek

Bratři se rozhodli postavit se stranou od tradičního dělení a výběru ubytování podle počtu hvězdiček. S nadsázkou a recesí vytvořili jednoduchý prostor, kde jsou pro hosty připraveny pouze ustlané postele a noční stolek s lampou. Hosté mohou spát i ve společném prostoru, za noc zaplatí devět dolarů.

Komfortnější varianta

Pokud by zájemci přece jen rádi využili komfortnějšího ubytování, je pro ně připraven na zdejší poměry luxusní pokoj s nábytkem, který mohou pronajmout za 16 dolarů za den.

:.Noclehárna. Foto: archiv firmy www.null-stern-hotel.ch.

Podle dvojčat byla hlavní myšlenkou snaha vytvořit místo, kde se lidé setkají v poněkud netradiční situaci. Místo nebude sloužit pouze pro přespání, ale odstartuje i odlehčenou komunikaci v intimním prostoru.

:.Hotel bez hvězdičky. Foto: archiv firmy www.null-stern-hotel.ch.

:.Spánek u odvětrávání. Foto: archiv firmy www.null-stern-hotel.ch.

Překvapivě je v hotelu stále plno a objednávky se jen hrnou, bratři se již nechali slyšet, že by v budoucnosti mohla vzniknout celá síť hotelů bez hvězdičky po celé Evropě. Uvítají to jistě i cestovatelé, kteří mají hluboko do kapsy, a přesto nechtějí spát pod širákem.

Null Stern Hotel je druhem zážitkových hotelů, kde se za málo peněz vyspíte a pobavíte, odpovídá tomu i výzdoba hotelu. Například červené ohřívací lahve.

:.Postele vypadají pěkně. Foto: archiv firmy www.null-stern-hotel.ch.

:.Ohřívací lahve pro všechny. Foto: archiv firmy www.null-stern-hotel.ch.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám