Hlavní obsah

Maledivy nabízí boháčům pronájem soukromého ostrova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

The Rania Experience je rezidenčním komplexem, který zahrnuje šestipokojovou vilu na soukromém ostrově a jachtu měřící 26 metrů. Toto oceňované sídlo je připraveno pro vás a až 11 vašich hostů. Atol Faafu leží uprostřed Indického oceánu a je součástí Malediv. Schován před zbytkem světa, posouvá tento ostrov luxus a soukromí na jinou úroveň.

Článek

Zabírá plochu pouhých sedm akrů a nachází se na samotném kraji zóny hydroplánových letů. Dostanete se k němu pouze přes Mezinárodní letiště Male, které je vzdáleno od atolu Faafu 122 kilometrů. Tam na vás bude čekat osobní sluha či služka. Další fotografie ostrova a hotelu naleznete na serveru VIPmag.

Vila na ostrově čítá šest pokojů. Hlavní ložnice měří 30, ostatní pak 29 a 19 metrů čtverečních. Jachta nabízí čtyři pokoje, všechny se sprchou a jeden dokonce i s vanou. Pokoje na jachtě i ve vile jsou klimatizovány, vybaveny satelitní televizí a DVD systémem. Najdete zde venkovní i vniřní jídelny, salónky a Jacuzzi pod širým nebem.

Personál je neustále k dispozici

Protože jste na ostrově svými vlastními pány, můžet jíst kdykoliv a kdekoliv si vzpomenete. Pochutnat si můžete na čerstvých surovinách, jako jsou ryby, mořské plody, zelenina a ovoce. V ceně máte i prvotřídní šampaňské, vína a likéry.

Vila je ideální pro větší množství lidí.

K rezidenci Rania Experience patří tým profesionálních komorníků, mezinárodních kuchařů a terapeutů. K dispozici vám je také osobní instruktor potápění, kapitán jachty a jeho posádka. Všichni jsou v pohotovosti 24 hodin denně, kdykoliv si vzpomenete, aby vám splnili jakékoliv přání.

Mnoho aktivit od potápění až ke čtení

Někomu by se mohlo zdát, že na takovém ostrově musí být nuda, ale není tomu tak. Je tu nespočet možností, jak trávit volný čas. Patří mezi ně aktivní záležitosti jako potápění na mnoho způsobů, plavání v bazénu, kanoistika, plavba na šlapadlech, mnoho druhů rybaření, chytání krabů, brázdění oceánu na jachtě po stopách delfínů, fotbal, beach volejbal, badminton, yoga a posilovna.

Když kýč, tak se vším všudy.

Pro klidnější povahy nebo pro chvíle odpočinku je možné poslouchat hudbu z iPodu, číst knihy z knihovny, sledovat filmy na velkém plátně i hrát stolní hry nebo billiard. Neměli byste si také nechat ujít návštěvu nejmenšího hlavního města jménem Male, kam se ale nezapoměňte obléct konzervativněji, vzhledem k islámskému náboženství místních obyvatel.

Maledivy se nachází v Indickém oceánu, jihozápadně od Srí Lanky a asi 600 km od nejjižnějšího cípu Indie. Najdete zde přes tisíc korálových ostrovů. Maledivy jsou zapsány v Guinessově knize rekordů jako nejplošší země světa, neboť žádný z ostrůvků nevyčnívá více jak 2,5 m nad mořskou hladinu. Nejdelší ostrov nepřesahuje 8 km.

Reklama

Související témata:

Související články

Pryč ze studené zimy, například na Mauricius

V České republice je právě nyní v plném proudu sezóna zimních exotických dovolených, které u nás zaznamenávají velké meziroční nárůsty. Jednou z horkých perel,...

Seychely: panensky netknutá příroda

Všech 115 Seychelských ostrovů nabízí bohatý tropický ráj, který se nalézá v bezpočtu cestovních průvodců. Byť jsou ale obrázky sebelepší, nedokáží soupeřit...

Exotické ostrovy Tahiti obrazem

Během své páté cesty do Polynésie objevil kapitán James Cook u Tahiti další ostrovy. Vzhledem k jejich blízkosti od hlavního ostrova je nazval Society Islands...

Výběr článků

Načítám