Hlavní obsah

Rakouský hotel má speciální nabídku na EURO 2008 pro české fanoušky

Vídeňské hotely a ubytovací kapacity již doslova praskají ve švech, ale Hotel Therme Laa Superior vzdálený zhruba hodinu cesty od Vídně přichází s atraktivní nabídkou pro české hosty a fotbalové fanoušky. Sportovní fandové si tak budou moci po nervy drásajících utkáních dopřát aktivní oddych třeba ve vodním a saunovém světě wellness oázy. Hotel jako gesto směrem k ČR dokonce najal i česky mluvící personál.

Článek

Projekce většiny zápasů EURO 2008 budou probíhat také v termálním kině komplexu Therme Laa Hotel & Spa a zájemci si tak budou moci opravdu doslova spojit fotbalový zážitek s wellness a relaxací. Kdo tedy nemá lístek na nějaké z utkání, nemusí bědovat.

Komplex se nachází hodinu cesty od Vídně. Foto: Therme Laa Hotel & Spa

Pro příznivce fotbalu, kteří se nezúčastní přímo dění na fotbalových stadionech, je v sobotu 7. června 2008 od 16 hodin na náměstí v Laa an der Thaya připravena slavnostní akce, v rámci které bude na obří 29 m2 LED obrazovce živě probíhat přenos slavnostního zahájení šampionátu včetně zahajovacího zápasu Švýcarsko – Česko od 18:00 hodin a Portugalsko – Turecko od 20:45 hodin.

Hosté se v hotelu domluví i česky

„Fotbalové EURO 2008 v Rakousku a Švýcarsku začíná za dva týdny a tým Therme Laa Hotel & Spa je připraven udělat všechno pro to, aby si hosté a fanoušci z ČR odvezli z našeho komplexu opravdu jedinečný zážitek, ať už bude výsledek české reprezentace na ME ve fotbale jakýkoliv. Každým rokem zaznamenáváme rostoucí zájem návštěvníků z ČR,“ řekla Bettina Spies, ředitelka Therme Laa Hotel & Spa.

Po vypjatých zápasech bude pro hosty vířivka doslova spásou. Foto: Therme Laa Hotel & Spa

Ve snaze vycházet českým hostům maximálně vstříc a přispět jim k pocitu absolutní pohody zaměstnává hotel i česky mluvící personál, který je návštěvníkům nepřetržitě k dispozici. Více o této nabídce informuje magazín VIPmag.

Kulinářský zážitek s možností návštěvy místního pivovaru s ochutnávkou piva či degustace zdejších vín ze známého vinařského regionu Weinviertel může být pak přirozeným vyvrcholením zdejšího pobytu nejen pro příznivce fotbalu, ale pro každého návštevníka.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejkurióznější hotely na světě

Nebaví vás už pobyty ve světoznámých ubytovacích zařízeních? Zkuste něco nového. Inspirací by vám mohlo být několik kuriózních hotelů, které se před nějakou...

Výběr článků

Načítám