Hlavní obsah

Postavte se strachu z létání a překonejte ho

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravidelně létáte na dovolenou letadlem, a přesto se nemůžete zbavit strachu z létání? Pokud chcete svůj strach překonat, tak právě vám by mohla pomoct nová knížka Létání bez strachu.

Článek

Strach z létání je noční můrou nejen miliónů lidí na celém světě, ale také v České republice. Knížka Létání bez strachu radí lidem, jak se zbavit strachu z létání. Čtenáři dostanou odpovědi na všechny otázky, které souvisí s létáním a prací posádky, tak aby se čtenář zbavil své fóbie a poznal složité kontroly, které v letectví probíhají.

Nemusíte se obávat, autoři knihy jsou povolaní z nejpovolanějších - instruktorka výcviku, kapitán letadla a lékař z Ústavu leteckého zdravotnictví. Orientují se jak v technických otázkách, tak i v psychologických radách.

Autory knihy jsou Miloslava Čechová, vedoucí kabiny a zodpovědný instruktor výcviku posádek letadel ČSA, společně s doktorem Truskou z Ústavu leteckého zdravotnictví a Vladislavem Pružinou, kapitánem letadla Airbus A320.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám