Hlavní obsah

Ostrov na Maledivách nabízí turistům osobní sluhy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naladhu Maldives je ostrov vzdálený 13 km od mezinárodního letiště Male. Hosté jsou na ostrov dopraveni luxusním člunem a cesta trvá asi půl hodiny. V tomto malém ráji vás obklopí pocit soukromí a bude se vám zdát, že čas vůbec neplyne. Vrcholem všeho je poté osobní sluha, komorník a průvodce v jedné osobě.

Článek

Všech 19 domků ohromí nejen svým velkorysým řešením, ale i přepychovým vybavením a komfortem. Najdete v nich vše od vlastních parních komor přes soukromé bazény až po prosklené stěny, přes které se vám naskytne jedinečný výhled. A právě podle výhledu se domky dělí na dva typy, jedny směřují k písečným plážím a poklidné laguně a druhé k vlnícímu se Indickému oceánu.

Prostorná a otevřená ložnice přechází v útulnou šatnu nebo vzdušnou koupelnu. Zvláštností není ani venkovní vana. Uvolnit se můžete v parní komoře nebo pod zahradní sprchou a ze soukromého bazénu je to pouhý kousek do zahrady nebo na terasu.

Jaké je mít osobního sluhu?

Tváří Naladhu a jeho požitků se každému hostu stane jeho osobní House Master (správce domu). Na letišti vás uvítá se studeným ručníkem a minerální vodou a při odjezdu se s vámi rozloučí přípitkem. Je to komorník, správce domu, průvodce i osobní asistent v jedné osobě.

:.Ostrov Naladhu Maldives ocení zejména romanticky založené páry. Foto: Naladhu

Dopřát si můžete oblíbený ročník Pinot Noir a přitom poslouchat oblíbené CD. Před usnutím vám zde na požádání připraví koupel plnou růžových okvětních lístků a k tomu šampaňské a čokoládové bonbónky. Samotné usínání vám pak zpříjemní například vanilkové svíčky.

Večeře na pláži či pod střechou

Kulinářské zážitky jsou zde jako nikde jinde. Můžete si vybrat, zda chcete povečeřet v soukromí domku nebo si vychutnat sousta na písčině u moře nebo vzdáleném ostrově. Další možností je, že se přidáte k ostatním hostům v obývacím pokoji, záleží jen a jen na vás.

Pokud vás omrzí plavání v bazénu či potápění se v moři, můžete zkusit windsurfing nebo plachtění. Máte-li raději pevnou zem pod nohama, zkuste opalování na soukromé pláži, tenis, tělocvičnu nebo saunu. Velmi příjemné a zároveň poučné jsou výlety po okolních ostrovech nebo noci plné tradic zdejších krajů strávené kolem ohniště. Zvláštností jsou pak vyhlídkové lety hydroplánem.

25 000 Kč za noc

Více informací o tomto ostrově naleznete na magazínu VIPmag. Pokud byste si chtěli na tento ostrov zaletět, tak si připravte přibližně 25 000 korun za noc. Čeká vás za to ovšem výjimečný zážitek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám