Hlavní obsah

Nejluxusnější hotely světa nejsou vždy ty nejdražší

Cestovatelský server tripadvisor.com opět vyhodnotil nejlepší hotely pro nadcházející rok. Kromě nejluxusnějších hotelů se vyhodnocovaly také nejromantičtější, nejlepší nabídky či ideální hotely pro rodiny s dětmi. V některých kategoriích se velmi dobře umístila i česká ubytovací zařízení.

Článek

V hlavní kategorii "100 nejluxusnějších hotelů" zvítězil kostarický hotel Los Altos De Eros v Tamarindu. Hotel pojme maximálně deset lidí a péče, kterou klientům nabízí, prý nemá ve světě obdoby. Pozitivní je, že vás pobyt zde nezruinuje, za noc dáte něco mezi 7000 - 11 000 korunami.

Druhý skončil thajský Layana Resort and Spa v destinaci Ko Lanta a bronzový se umístil The Ritz-Carlton Berlin v Německu. Výbornou pátou příčku obsadil pražský hotel Le Palais. Hodnocení těchto hotelů naleznete na českém serveru VIPmag.

V oblasti skrytých hotelových skvostů si Česká republika díky hotelu U Zlaté Studně (Golden Well) připsala cenné vítězství. Těstně pod českým šperkem skončilo zařízení Anastasis Apartments na řeckém ostrově Santorini a třetí příčku si odnesl hotel SeaCoast Inn v americkém Hyannis.

Nejlepšími rodinnými hotely jednoznačně disponuje Španělsko. Tím údajně nejkvalitnějším je Protur Bonaire Aparthotel na Mallorce a následují ho další dva španělské hotely Blanc Palace Aparthotel a Hotel Marina Delfin Verde.

Romantika na Mauriciu

Jestliže hledáte nefalšovanou romantiku, tak budete zřejmě nadšeni z hotelu Legends Hotel nedaleko vesnice Grand Gaube na Mauriciu. Zdejší západy slunce prý nemají ve světě konkurenci. Druhou příčku obsadila Excellence Riviera Cancun v mexickém Puerto Morelos a třetí místo si přivlastnil hotel Etu Moana v Aitutaki na Cookových ostrovech.

Pokud se poohlížíte po kvalitě za rozumnou cenu, tak vás možná zaujme sekce "Nejvýhodnější nabídky", ve které zvítězil americký SeaCoast Inn v Hyannis. Druhá příčka ovšem opět připadla ČR, když se na ní umístila pražská Arcadia Residence. Tu poté na třetí příčce následovala Posada Luna del Sur v mexickém městě Tulum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám