Hlavní obsah

V Brně začínají veletrhy cestovního ruchu

Cestování patří mezi nejvíce oblíbené lidské činnosti. O tom svědčí každoroční rozmanitá nabídka veletrhů GO a REGIONTOUR, které se konají od 10. do 13. ledna 2008 v areálu brněnského výstaviště. Tato dvojice veletrhů se řadí k nejvýznamnějším oborovým prezentacím v Evropě s akcentem na regiony.

Článek

V letošním ročníku najdou nově v pavilonu F návštěvníci všechny významné cestovní kanceláře i agentury z celé České republiky. Pavilon V je naopak vyčleněn prezentaci turistických možností v regionech. Posílil i mezinárodní charakter obou veletrhů – dokazuje to účast zahraničních centrál cestovního ruchu, ale také množství zahraničních turistických oblastí.

Regiontour – komplexní informace o dovolené v ČR

Veletrh Regiontour je unikátní přehlídkou možností trávení dovolené v regionech České republiky. Je určen jak tuzemským turistům, tak i zahraničním touroperátorům, pro které je každoročně organizován workshop Meeting Point.

V letošním ročníku se nově představí regiony Ivančicko, Hustopečsko, Moravský Kras, České Švýcarsko, svazek obcí Domažlicko, město Zlaté hory, Skuteč, Rožmitál pod Radhoštěm a řada dalších. K novým tématickým oblastem bude patřit i prezentace možností venkovské turistiky a agroturistiky v regionech ČR.

GO nabízí více než 80 destinací

Na GO se tradičně představují cestovní kanceláře a agentury z celé České republiky. Kvůli zvýšenému zájmu vystavovatelů a realizaci nových témat je veletrh GO nově přesunut do většího a modernějšího pavilonu F.

Do Brna vlakem levněji

České dráhy jako oficiální dopravce připravily pro návštěvníky mimořádnou nabídku – výhodnou zpáteční slevu VLAK+. Lidé tak zaplatí jen polovinu obyčejného jízdného, děti a důchodci pak polovinu zvláštního jízdného pro děti a důchodce

Zlevněné zpáteční jízdné VLAK+ mohou využít všichni cestující, kteří se v době konání těchto veletrhů vydají na brněnské výstaviště, a to z kterékoliv železniční stanice na území České republiky. Při cestě do Brna se nárok na slevu neprokazuje, stačí o ni požádat. Na zpáteční cestě však musí každý cestující předložit jízdenku se slevou VLAK+ orazítkovanou pamětním razítkem, které získá v expozici Českých drah v pavilonu V na Výstavišti v Brně. První den platnosti jízdenky VLAK+ může být 10., 11., 12. nebo 13. ledna 2008, jízdenka potom platí až do půlnoci následujícího dne.

Praktické informace pro návštěvníky:
12. – 13. 1. dny pro veřejnost
od 10-18, v neděli do 16 hod.
Vstupné 80 Kč, zlevněné 40 Kč, rodinné 140 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám