Hlavní obsah

Autem po Čechách, Moravě a Slezsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autem po Čechách, Moravě a Slezsku je název nové publikace, kterou vydává turistické nakladatelství Soukup & David. Cestovní kniha, která novým směrem rozšiřuje produkci nakladatelství, je určena především turistům-motoristům. Obsahuje 150 tras - výletů za památkami a přírodními zajímavostmi Česka.

Článek

Výlety jsou rozčleněny do samostatných dvoustran: je v nich popis trasy, výletní cíle (včetně otvíracích dob památek), přehledné mapky, barevné fotografie, tip na kratší pěší či cyklo putování, náměty na zpestření programu (koupání, koňské farmy, golf, zábavní centra, další kulturní a sportovní aktivity) i doporučení některých restaurací a dalších pohostinských zařízení. Nechybí ani upozornění na tradiční zajímavé akce v oblasti výletních tras.

177 volných vstupenek

Součástí cestovní knihy je originální a dosud nevídaná příloha - blok 177 volných vstupenek a poukázek v celkové hodnotě více než 10 tisíc korun. Vstupenky platí tři roky od vydání publikace (do konce roku 2009), využít je mohou všichni, kteří chtějí poznávat krásy Čech, Moravy a Slezska.

Publikace má 336 stran, distribuuje se ve fólii společně s 64stránkovou brožurou se vstupenkami a slosovatelnou návratkou. Doporučená cena celého kompletu je 499 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám