Hlavní obsah

Už sháníte dárky? Máme pro vás pár inspirativních tipů

Novinky, Dana Novotná

Taky vás zlobí předvánoční tlačenice v obchodech? Rádi byste si vybrali dárky pro své blízké v klidu a pohodě? Tak neváhejte a už se pro ně vydejte. Pokud náhodou ještě nevíte, co pod stromeček každému nadělit, vybrali jsme osm zajímavých tipů, kterými byste jistě potěšili nejen manželku nebo manžela, ale také své děti nebo prarodiče.

Foto: Shutterstock, .

Článek

Přímočará pila

Zeptejte se manžela či tatínka, zda by se mu hodila. Pokud rád pracuje se dřevem i kovem, byl by z tohoto dárku nadšený. Když mu povíte následující parametry, bude hned vědět, že jde o výkonného pomocníka: počet zdvihů 0-3 000/minutu, hloubka řezu do dřeva 80 mm a do kovu 8 mm.

Foto: Mountfield, .

Přímočará pila

Myčka Levita

S touhle stříkačkou byste uhasili i hořící stromeček, ale běžně se používá na odstraňování všech nečistot. A to z chodníků i okapů, dokonale s ní umyjete jízdní kola, zahradní nářadí, bazén i jeho okolí nebo auto. Skvělý pomocník s tlakem 90 bar a 5m hadicí na veškeré úklidové práce kolem domu.

Nejčastějším dárkem pod stromečkem bude letos televize

Vánoce
Foto: Mountfield, .

Vinotéka

Noblesní dárek, který vyvolá nadšení u každého milovníka dobrých a správně uložených a vychlazených vín. U této termoelektrické vinotéky na bázi Peltierových článků nastavíte teplotu od 8 do 18 °C, má elegantní LED displej a vejde se do ní naráz 8 lahví. Rozměry: š 25,2 x 45 x 50 cm.

Foto: Mountfield, .

Nůž skládací s křesadlem

Patří do kapsy každého pořádného kluka a chlapa, a proto pod stromečkem určitě potěší. S délkou čepele 95 mm a hmotností jen 130 g jim bude praktickým pomocníkem na zahradě i na výletech do přírody. Díky integrovanému křesadlu si snadno rozdělají i táborák. Je vyroben z oceli S/S 420.

Hodinky jako dárek pro ty, se kterými byste si přáli zastavit čas

Vánoce
Foto: Mountfield, .

Vysavač popela

Potěší všechny majitele krbů nebo krbových kamen, ale snadno jím vysajete i ze stromku spadané jehličí. Správnou vychytávkou je zpětný chod, díky němuž lze snadněji rozdělat v kamnech oheň. Tento výkonný a moc šikovný pomocník má objem nádrže 18 l a praktické madlo na přenášení.

Foto: Mountfield, .

Nadzemní bazén

Stejně jako se vaše děti těší na letošní Vánoce, budou se těšit i na příští léto. Pod stromkem sice najdou zatím „jen“ krabici, ale na jaře bazén pomocí rychlospojek snadno a rychle sestavíte, napustíte a - koupete se. Průměr 4, 27 m, objem 13 200 litrů. Prostě paráda!

Foto: Mountfield, .

Nafukovací člun

Rozzáří oči dětí i tatínků. Rafting, rybaření, dobrodružné plavby si mohou dopřávat na palubě pohodlného a bezpečného člunu s velkou výbavou a možností instalovat i motor. Rychlé a snadné nafukování/vyfukování pomocí 2 ventilů, otáčecí úchyty pro vesla, 3vrstvá a extra odolná konstrukce stěn z PVC a polyesteru.

Tipy na vánoční dárky pro praktické ženy

Vánoce
Foto: Mountfield, .

Infrasauna

Tohle není dárek, ale dar – a rovnou pro celou rodinu! Klidně ji můžete mít v bytě nebo na chalupě. Krásně prohřeje tělo, upevní zdraví, uvolní svaly a projasní mysl. Saunovat se můžete, kdykoliv se vám zachce. Tento model má 8 karbonových topidel, vnitřní a vnější ovládací panel, rádio/MP3 s dálkovým ovládáním, ionizátor, světelnou terapii i zádovou opěrku. Materiál: kanadský jedlovec/MDF desky.

Foto: Mountfield, .

Za pár stovek i za tisíce. Velký přehled IT dárků

Testy

Reklama

Související články

Podzimní úklid zahrady očima odborníka

Právě jste nařezali a naštípali dřevo na zimu. Pod stromy leží hromady větví z podzimního prořezu a hromádky vyčesané travní plsti po vertikutaci. Teď ještě...

Výběr článků

Načítám