Hlavní obsah

S nákupem neotálejte, levněji už nic nepořídíte

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Přestože si ještě užíváte radost z vánočních dárků, neměli byste zapomenout, že se blíží ideální doba na pořízení nových zahradních pomocníků. Mountfield je totiž po Novém roce nabídne za bezkonkurenční ceny!

Článek

Díky tradičnímu Kolu štěstí jsou slevy na veškerý sortiment, tedy i na absolutní novinky pro rok 2011. Sekačky, traktory, motorové pily, zahradní nábytek, štípačky... To všechno mohou mít zákazníci s výraznou slevou – a pokud se jim ukazatel na Kole štěstí zastaví na políčku 100%, tak dokonce zadarmo.

Vybere si každý

A je z čeho vybírat! Například sekaček je v nabídce Mountfieldu hned 34, přičemž samozřejmostí u všech modelů je technická dokonalost a moderní design. Mezi nejžhavější novinky pro rok 2011 se řadí sekačka XSPW 57 MBS, která svými parametry uspokojí i nejnáročnější uživatele.

Velmi populární jsou v Česku i zahradní traktory a ridery. Ty je možné díky jejich multifunkčnosti využít po celý rok. Renomovaní výrobci – GGP a americké TORO – jsou navíc zárukou nejvyšší kvality a propracovaných technologií.

Mezi světovou špičku patří také motorové pily značky Oleo-Mac, v nichž se spojuje uživatelský komfort a spolehlivost. Jejich uživatelé ocení antivibrační systém, snadné startování, ale také další prvky, které usnadňují ovladatelnost i údržbu stroje. K nejoblíbenějším patří modely OM 947 a OM 952.

Pozadu nezůstávají ani křovinořezy – ty bez problémů zvládnou sečení trávníků i likvidaci náletových dřevin. Do jejich standardní výbavy patří vyžínací ocelový kotouč, poloautomatická strunová hlava i nosné popruhy. Žádané jsou především křovinořezy BC 380 T a BC 420 T a OM 753 T.

Populární štípačky

Čím dál oblíbenějším pomocníkem jsou také štípačky dřeva, které umí ušetřit nejen spoustu fyzických sil, ale také času. Jejich rostoucí popularita se jasně promítla v počtu prodaných kusů. Ten se v Mountfieldu za poslední tři roky více než ztrojnásobil.

Při výběru správného stroje musíte zohlednit, na jak velké kusy dřeva a jak často ho budete používat. Pokud se při práci nehodláte nijak omezovat, je jasnou volbou vertikální štípačka Powersplit 10t. S ní se můžete bez obav pustit i do polen dlouhých až 130 cm.

Také zahradní nábytek je nyní u Mountfieldu dostupný všem. Nejkvalitnější dřeviny - švédská borovice, exotické meranti, balau nebo teak jsou zárukou originálního vzhledu a odolnosti nábytku. Sestavy můžete doplnit elegantními slunečníky a polstrovanými potahy.

Více informací na www.mountfield.cz a www.kolostesti.cz.

Reklama

Související články

Nasekat dříví na otop, jde to i bez dřiny

Stojíte před hromadou nařezaného dřeva a víte, že vás čeká několikahodinová dřina s čím dál těžší sekerou v ruce. Jenže cesta k úhlednému rázu polínek, který...

Výběr článků

Načítám